Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτογραφία από το πάρτι του δεύτερου «άγνωστου» γάμου της με τον Γιώργο Ηλιάδη! (εικόνα)

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτογραφία από το πάρτι του δεύτερου «άγνωστου» γάμου της με τον Γιώργο Ηλιάδη! (εικόνα)

Για πολλούς ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ηθοποιού.

Μία σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη, και τους κουμπάρους τους, το 1982, μία ημέρα μετά τον γάμο, δημοσιεύει στο συλλεκτικό του προφίλ στο instagram ο δημοσιογράφος Αρης Λουπάσης.

Στις 29 Ιανουαρίου του 1982 έγινε ο δεύτερος γάμος της Αλίκης με τον  Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη στον Άγιο Νικόλαο Ρηγίλλης, υπό άκρα μυστικότητα.

Ο γάμος θα κρατηθεί μυστικός για σχεδόν δέκα χρόνια. Για πρώτη φορά τον πληροφορείται το κοινό από ένα εξώφυλλο του περιοδικού «7 μέρες TV».

Η Αλίκη θα αρνηθεί την ύπαρξη του γάμου, το 1993 όμως θα τον επιβεβαιώσει στην περίφημη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου. «Σας την έσκασα και δεν είναι η μόνη φορά» θα πει γελώντας.

«Σπάνια φώτο με την Αλίκη τον δεύτερο σύζυγό της Γιώργο Ηλιαδη και τους κουμπάρους τους τον συνθέτη Μάικ Ροζακη και την σύζυγό του τραγουδιστρια Κρίστι Στασινοπουλου την βραδιά μετά το μυστήριο του γάμου τους στις 25 Ιανουαρίου 1982.

Ένας γάμος μετά από πέντε χρόνια σχέσης, στο παρεκκλήσι δίπλα στην Μητρόπολη με άκρα μυστικότητα από όλους και καλεσμένους μόνο την πιστή της Νότα και τους κολλητούς της Τολη Σταματικο και Μουμου Ηλιόπουλου. Το βράδυ στο κοσμικό “Nine” γιορτάζουν με Τζένη, Καζακο, Ζωή, Νόνικα και άλλους φίλους χωρίς εκείνοι να γνωρίζουν τίποτα. H οικογένεια της θα το μάθει έντεκα χρονια μετά σε εκπομπή του Χατζηνικολαου με την Αλίκη να αναφέρει χιουμοριστικα “Σας την έσκασα”.

Ένας μεγάλος έρωτας και ένα διαζύγιο με επίσης μυστικότητα λίγο μετά το γάμο λόγω σοβαρών οικογενειακών εκκρεμοτήτων στην πατρίδα του την Κύπρο, γεγονός που καταρρακώνει κυριολεκτικά την Αλίκη. Τα επόμενα χρόνια όπως αναφέρεται, διατηρούν κάποια επικοινωνία και όταν τις τελευταίες της στιγμές στο νοσοκομείο τον καλεί αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εκείνος καθυστερεί, μόλις φθάνει η Αλικη έχει ήδη “φύγει”…

Πολλοί είπαν ότι ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της, το σίγουρο είναι ότι αγαπήθηκαν βαθιά και αληθινά αλλά δυστυχώς κάποιες συγκυρίες δεν τους επέτρεψε να ζήσουν για πάντα μαζί..#arisloupasis #greekactors #alikivougiouklaki».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ