Νέα Σμύρνη: 42χρονη με αναπηρία εγκλωβισμένη στο σπίτι της 3 μήνες από μια λακκούβα

Νέα Σμύρνη: 42χρονη με αναπηρία εγκλωβισμένη στο σπίτι της 3 μήνες από μια λακκούβα

Έπεσε το δέντρο τον Ιανουάριο με τα χιόνια και η γυναίκα ακόμα περιμένει…

Εδώ και 3 μήνες παραμένει εγκλωβισμένη γυναίκα με αναπηρία στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, εξαιτίας του κατεστραμμένου πεζοδρομίου έξω από το σπίτι της.

Το σημείο είχε υποστεί ζημιές στις 24 Ιανουαρίου, όταν έπειτα από χιονόπτωση ένα μεγάλο δέντρο έπεσε έξω από το σπίτι της γυναίκας.

Όπως ανέφερε ο σύζυγος της γυναίκας που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και τα τελευταία τρία χρόνια είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από οχλήσεις στον Δήμο Νέας Σμύρνης η απάντηση ήταν ότι το σχέδιο ανάπλασης δεν ανήκει στον δικό τους Δήμο…

Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή το πεζοδρόμιο ανήκει στον δήμο, δεν μπορεί ούτε ο ίδιος να το φτιάξει γιατί απαγορεύεται και θα βρεθεί υπόλογος.

Ο ίδιος μεταφέρει τη σύζυγό του στα χέρια με την βοήθεια των γειτόνων κάθε φορά που θέλει να την μετακινήσει…

«Έχω επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον δήμο. Η κατάληξη ήταν να μου πουν πως το πεζοδρόμιο δεν εντάσσεται στην ανάπλαση της Νέας Σμύρνης και μου είπαν να περιμένω. Νομίζω πως τρεις μήνες ήταν αρκετοί. Αναγκάζομαι με τη βοήθεια γειτόνων να σηκώνω το καρότσι προκειμένου η γυναίκα μου να βγει από το σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος το ζευγάρι είναι μαζί 22 χρόνια και αποφάσισαν να παντρευτούν όταν η κατάστασή της χειροτέρεψε πριν από τρία χρόνια και καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Η είδηση έκανε μάλιστα έξαλλο τον δημοσιογράφο Άκη Παυλόπουλο, ο οποίος ανέφερε «να πάμε όλοι μαζί να ρίξουμε ένα φάσκελο».

Τελικά, μετά την ανάδειξη του θέματος, ο Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης δήλωσε σήμερα πως θα σταλεί συνεργείο για να επιδιορθώσει το σημείο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ