Προτάσεις δώρων για τη γιορτή της μητέρας! Κάποια μπορείς να τα φτιάξεις και μόνος σου!

Προτάσεις δώρων για τη γιορτή της μητέρας! Κάποια μπορείς να τα φτιάξεις και μόνος σου!

Έφτασε και φέτος η μέρα και δεν γίνεται να μην της χαρίσεις κάτι για να την γιορτάσεις.

Ιδέες για δώρα στην γιορτή της μητέρας

Πρωινό στο κρεβάτι
Ξύπνα το πρωί νωρίτερα και ετοίμασε της ένα πλούσιο πρωινό- σαν αυτό που σου έφτιαχνε και σένα τις Κυριακές. Μια κούπα καφέ, φρυγανισμένο ψωμί του τοστ, μαρμελάδα, βούτυρο, λίγα φρούτα και φυσικά ένα λουλούδι. Κάτι απλό αλλά όμορφο, ειδικά αν δεν τα πας καλά με την κουζίνα. Δεν χρειάζεται να είναι όντως στο κρεβάτι!Μπορείς να της έχεις έτοιμο στρωμένο το τραπέζι για να το δει όταν ξυπνήσει.

Κουτί με τα αγαπημένα της γλυκά
Όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα γλυκά και οι μανούλες μας είναι μέσα σε αυτές. Πάρε ένα πλαστικό κουτί με θήκες, βάλε σε κάθε θήκη και από ένα διαφορετικό γλυκό που της αρέσει. Εκτύπωσε ή γράψε και μια αφιέρωση για να της ευχηθείς και να της δείξεις ότι φροντίζεις και για τις υπογλυκαιμίες της. Κλείσε και στόλισε με ένα φιόγκο.

Δωροκάρτα σε κάποιο σπα ή για μασάζ  
Ένα δώρο αποκλειστικά για τον εαυτό της. Μία δωροκάρτα με ανοιχτό ραντεβού για να πάει σε κάποιο σπα ή για μασάζ. Περιποίηση με όλα τα κομφόρ.

Γλαστράκι με φυτά από παλιές κούπες
Πάρε μια παλιά και ελαφρώς μεγαλούτσικη κούπα ή ένα μπολ και κάνε το γλάστρα. Προτίμησε να βάλεις κακτάκια που δεν χρειάζονται πολύ νερό και δεν μεγαλώνουν πολύ έτσι ώστε να χωράνε. Αν θέλεις να κάνεις το δώρο πιο ιδιαίτερο και συναισθηματικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε το μπολ που έτρωγες μικρή τα δημητριακά σου, είτε να της γράψεις μια αφιέρωση.

Κουτί με προϊόντα ομορφιάς
Φέρε το σπα στο σπίτι της μητέρας σου. Σε ένα κουτί βάλε μέσα ένα scrub, ένα αρωματικό κερί, αιθέρια έλαια και ό,τι άλλο χρησιμοποιεί από προϊόντα ομορφιάς η μητέρας σου. Μην τα “πετάξεις” έτσι απλά μέσα στο κουτί! Αφιέρωσε χρόνο να το περιποιηθείς και να το κάνεις όσο πιο όμορφο και κοριτσίστικο γίνεται. Μην ξεχάσεις να της βάλεις και μια καρτούλα που να της υπενθυμίζει ότι είναι η μέρα της και πρέπει να το απολαύσει!

Κούπα καφέ
Πάρε μια λευκή κούπα και ανεξίτηλους χρωματιστούς μαρκαδόρους. Γράψε την αφιέρωση που θέλεις για να της δείξεις την αγάπη σου. Ή μπορείς να ζωγραφίσεις και κάτι. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να πας σε καταστήματα που τυπώνουν κούπες και να επιλέξεις τι θέλεις να σου τυπώσουν. Μερικές όμορφες ιδέες είναι “Σπίτι είναι εκεί που είναι η μαμά”, “Σαν και σένα μαμά, άλλη καμιά” και άμα δε βάλεις κείμενο μπορείς να βάλεις κάποια φωτογραφία που είστε μαζί.

Άλμπουμ
Το ομορφότερο δώρο. Φτια΄ξε ένα μικρό άλμπουμ με κοινές σας φωτογραφίες από όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς σας και όχι μόνο και γράψε απέξω το όνομά της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ