Ανατροπή στον «Σασμό»: Τυφλωμένος από ζήλια σκοτώνει βασικό ήρωα

Ανατροπή στον «Σασμό»: Τυφλωμένος από ζήλια σκοτώνει βασικό ήρωα

Μια εξέλιξη που ανατρέπει όλα τα προηγούμενα spoilers.

Ανατροπή στον «Σασμό». Μέχρι τώρα γνωρίζουμε και μάλιστα από επίσημα χείλη και συγκεκριμένα του σκηνοθέτη ότι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν θα έχουμε άλλους δύο θανάτους και ο ένας είναι σίγουρα αυτός του Άγγελου.

Πράγματι ο γιατρός δολοφονείται όχι όμως από την Καλλιόπη. Σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv η πάντα έγκυρη, Σοφία Τσίρκα, ο Άγγελος δολοφονείται από τον Κώστα.

Ο Άγγελος σκέφτεται να κάνει μια αγορά που θα ταράξει πολύ τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα, η οποία μπορεί να αναζωπυρώσει τη βεντέτα. Έπειτα από συμφωνία με τον Αστέρη, θα αγοράσει δικό τους κτήμα, παρά τις έντονες αντιδράσεις της Καλλιόπης.

Ο γιατρός είναι αποφασισμένος να αποδυναμώσει τους Σταματάκηδες, ενώ παράλληλα προσπαθεί να περάσει χρόνο με την οικογένεια της Αργυρώς αλλά και με την Άσπα, με την οποία έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη σχέση με σταθερά θεμέλια. Το μόνο σύννεφο στη σχέση τους είναι η αποφυλάκιση του Κώστα και η παρουσία του στο χωριό.

Η Άσπα τρέμει στην ιδέα για το πώς θα αντιδράσει ο πρώην άντρας της απέναντι στον Άγγελο μιας και γνωρίζει καλά το αδίστακτο πρόσωπό του και πως μπορεί να φτάσει στα άκρα για να διεκδικήσει όσα νομίζει πως του ανήκουν. Μάλιστα, ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλους και ιδιαίτερα στον Άγγελο.

Ο τελευταίος, έχοντας ακόμα μέσα του οργή και μίσος για τον θάνατο του Πετρή, θυμώνει για την απόφαση του Κώστα. Κι ενώ οι μέρες περνούν και όλοι προσπαθούν να συνηθίσουν στα νέα δεδομένα της ζωής τους, ακόμη ένα τραγικό γεγονός έρχεται να τους ταράξει.

Ο Κώστας και ο Άγγελος έρχονται αντιμέτωποι και έχουν έναν άσχημο καβγά. Τα πράγματα, όμως, ανάμεσά τους ξεφεύγουν και ο γιατρός θα βρεθεί σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Ο Κώστας δείχνει ξανά το πόσο αδίστακτος είναι και τυφλωμένος από ζήλια και θυμό σκοτώνει τον Άγγελο.

Τα νέα του θανάτου του σκάνε σαν βόμβα σε όλο το χωριό .Οι Βρουλάκηδες θρηνούν ένα ακόμα δικό τους θύμα. Ο θρήνος θα είναι τεράστιος και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο στην οικογένεια. Ένας ακόμη χάθηκε άδικα, με τα βλέμματα να στρέφονται στους Σταματάκηδες…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ