Πύργος: Η τραγική ιστορία του άνδρα για την «επίθεση με τσεκούρι» δεν έγινε ποτέ και πλέον αγνοείται

Πύργος: Η τραγική ιστορία του άνδρα για την «επίθεση με τσεκούρι» δεν έγινε ποτέ και πλέον αγνοείται

Άγριο bullying από ομάδες νεαρών για την παραμορφωμένη εικόνα του. Έκ τοτε ο άνδρας αγνοείται.

Εν έτη 2022 και ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που περιθωριοποιούνται και χλευάζονται άγρια λόγω της εικόνας τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο 40χρονος Θύμιος, που λίγες μέρες νωρίτερα, έγινε γνωστός επειδή κάποιοι τον βιντεοσκόπησαν όταν αντέδρασε στο bullying που του έκαναν λόγω παραμόρφωσης του προσώπου του από τροχαίο, να κυνηγά νεαρούς με τσεκούρι, έχει εξαφανιστεί εδώ και μερικές μέρες.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα εξαρχής στημένο σκηνικό για λόγους δημοσιότητας, το οποίο στην συνέχεια συνοδεύτηκε από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία. Οι Αρχές μετά την καταγγελία, έκαναν επιτόπια έρευνα στο σημείο και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε καμία επίθεση, παρά μόνο αναστάτωση της τοπικής κοινωνίας, χωρίς όπως αποδείχτηκε ιδιαίτερο λόγο.

Η τραγική του ιστορία και το μπούλινγκ

Ο Θύμιος όταν βρισκόταν στην Τρίπολη όπου ζούσε και εργαζόταν, είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή που οδηγούσε το οποίο εκτός από τα κατάγματα που του επέφερε, του στέρησε και το μισό του πρόσωπο αφού καταστράφηκε όλη η άνω γνάθος του με αποτέλεσμα έκτοτε να χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει.

Έχασε τη δουλειά του, έχασε τους φίλους του, το χαμόγελό του, έχασε όλα αυτά που για πολλούς θεωρούνται δεδομένα.

Πήρε την απόφαση να μετακομίσει στον Πύργο και να ζήσει αξιοπρεπώς με το πολύ μικρό επίδομα που λαμβάνει το οποίο μόλις και μετά βίας αρκεί για να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού του, ένα σπίτι το οποίο πολλάκις έχει γίνει στόχος ανεγκέφαλων οι οποίοι κατά καιρούς προσπάθησαν να του κάνουν την ήδη πολύ δύσκολη ζωή του δυσκολότερη πετώντας του πέτρες και κροτίδες και κοροϊδεύοντάς τον χωρίς να διστάζουν πολλές φορές να καυχηθούν κιόλας για τα «επιτεύγματά» τους.

Η συγκλονιστική συνέντευξη: Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι γιατί θα τρομάξει

Οι βλάβες που επέφερε στον Θύμιο το τροχαίο που είχε το 2008, τον ακολουθούν μέχρι και σήμερα. Ολόκληρη η άνω γνάθος του είναι κατεστραμμένη, με αποτέλεσμα τόσο για να μιλήσει όσο και να τραφεί να χρειάζεται μηχανική υποστήριξη ενώ φοράει και μόνιμα χειρουργική μάσκα.

Ζει μόνος του στον Πύργο και η δουλειά για αυτόν είναι απαγορευτική και έτσι αναγκάζεται να ζει με ένα επίδομα και ό,τι του παρέχουν κάποιοι από τους γείτονές του.

«Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος γιατί θα τρομάξει», είχε τονίσει βουρκωμένος και με τρεμάμενη φωνή το 2011 στην ΟΡΤ που είχε προσπαθήσει να αναδείξει το θέμα και να δοθεί λύση γι’ αυτόν τον άνθρωπο.

«Θα ήθελα να με πάρει τηλέφωνο ένας γιατρός να με δει και να μου πει τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο», είχε συμπληρώσει.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ