Ο Κατερινόπουλος αποκαλύπτει: «Ο Μπάμπης ήταν η αιτία να μην ξαναπατήσω το πόδι μου στην εκπομπή της Νικολούλη»

Ο Κατερινόπουλος αποκαλύπτει: «Ο Μπάμπης ήταν η αιτία να μην ξαναπατήσω το πόδι μου στην εκπομπή της Νικολούλη»

«Απασφάλισε» ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία της  ΕΛ.ΑΣ..

Την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ενώ αποκάλυψε γιατί σταμάτησε να εμφανίζεται στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανέφερε για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ότι «Είναι αυτός ο πρωταγωνιστής που φωτογράφισα στην πρώτη εκπομπή γνωστής…» με την Ζήνα Κουτσελίνη να προσθέτει «της Αγγελικής μας…» και συνέχισε ο Κατερινόπουλος: «Ναι, της Αγγελικής. Και μάλιστα έγινε αφορμή να μην ξαναπατήσω και στην εκπομπή…» ανέφερε ο απόστρατος αξιωματικός. «Εννέα ώρες για να πείσει ότι λειτούργησε εν βρασμώ ψυχής. Αυτό δεν πείθει τον απλό πολίτη, πόσω μάλλον τους δικαστές. Τα κίνητρά του ποια ήταν; Και τότε και τώρα και πάντα θα λέω. Για να ζήσει αυτός, έπρεπε να πεθάνει η Καρολάιν και ο νοών νοείτο…

Κάτι άλλο είναι από πίσω και δεν θα το μάθουμε ποτέ… Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πιθανώς ήταν εκβιαζόμενος, κάτι που ενδεχομένως ήξερε η Καρολάιν και φοβόταν. Γιατί έψαχνε να βρει σπίτι στην Κρήτη Καρολάιν; Τα κίνητρά του ήταν αυτά; Κοροϊδευόμαστε; Η ζωούλα του ήταν… Τα κίνητρά του δεν ήταν αυτά που προβάλλει».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ