«Σασμός»: Η επανένωση του Καραπάνου με τον γιο του θα γίνει με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο

«Σασμός»: Η επανένωση του Καραπάνου με τον γιο του θα γίνει με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο

Ο πατέρας θυσιάζεται για τον γιο…

Λίγο πριν το φινάλε της πρώτης σεζόν της σειράς «Σασμός» οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, ενώ θα ανοίξει και ο δρόμος για να έρθει η συμφιλίωση ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό «Τηλέραμα», η Αργυρώ πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια και χρειάζεται μεταμόσχευση προκειμένου να σωθεί η ζωή της. Μοναδικός συμβατός δότης είναι ο Αστέρης, ο οποίος θα δώσει το νεφρό του, ωστόσο, θα ορκίσει άπαντες να μην μάθει ποτέ η Αργυρώ την αλήθεια.

Παράλληλα, οι μπράβοι του Καραπάνου γυρεύουν ευκαιρία να σκοτώσουν τον Γεράσιμο. Λίγο πριν πυροβολήσουν, για να σκοτώσουν τον Γεράσιμο, ο Καραπάνος, που έχει μάθει από τη Στέλλα ότι ο Γεράσιμος είναι ο γιος του, παίρνει τη θέση του. Τραυματίζεται βαρύτατα και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου φρουρείται. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να αποκαλύψει στον Γεράσιμο πως έμαθε την τελευταία στιγμή ότι είναι ο γιος του και προσπάθησε να τον σώσει από τους ίδιους τους μπράβους του.

Ωστόσο, η εντολή εκτέλεσης παραμένει και ο Γεράσιμος πρέπει να φύγει οριστικά από την Κρήτη, για να σώσει τη ζωή του. Πατέρας και γιος λίγο πριν ξεψυχήσει ο πρώτος έχουν συμφιλιωθεί. Τώρα, ο σκληρός ισοβίτης Καραπάνος μπορεί να φύγει από τη ζωή ήσυχος, ότι βρήκε τον γιο του και ζήτησε συγγνώμη.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ