«Σασμός»: Η τραγωδία που θα σημαδέψει τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

«Σασμός»: Η τραγωδία που θα σημαδέψει τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Θα βαφτεί με αίμα.

Βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν με την αγαπημένη σειρά «Σασμός» να ρίχνει αυλαία για τον α΄της κύκλο την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Ωστόσο, το φινάλε της αναμένεται συγκλονιστικό προκειμένου να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και τη την επόμενη χρονιά.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό ΧΑΙ στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε επιτέλους τον γάμο του Μαθιού με την Βασιλική, αλλά θα βαφτεί με αίμα που θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις και για τον β΄κύκλο.

Λίγο πριν θα έχουμε δει τη θυσία του Καραπάνου για να σώσει τη ζωή του Γεράσιμου. Ο βαρυποινίτης, μαθαίνοντας πως ο νεαρός αστυνομικός για τον οποίο έχει στήσει ο ίδιος καρτέρι θανάτου είναι ο γιος του, μπαίνει μπροστά του και «τρώει» εκείνος τη σφαίρα αφήνοντας ακαριαία την τελευταία του πνοή. Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει πολύ τον Γεράσιμο, ο οποίος αποφασίζει να φύγει για πάντα από την Κρήτη αφήνοντας πίσω του την Στέλλα.

Ο θάνατος όμως που πρόκειται να επηρεάσει όλους τους ήρωες και να φέρει ένα ντόμινο εξελίξεων είναι εκείνος του Άγγελου. Ο γιατρός θα βρεθεί νεκρός και κανείς δεν θα ξέρει ποιος και γιατί τον έχει σκοτώσει. Άλλωστε, ο ίδιος έχει αρκετούς ανοιχτούς λογαριασμούς. Γιατί μπορεί να πήγε στην Κρήτη για να βρει την οικογένειά του, ωστόσο, με τις κινήσεις του δημιούργησε πολλούς εχθρούς, όπως ο Κώστας, αλλά κυρίως η Καλλιόπη και ο Μαθιός.

Η είδηση πως ο Άγγελος πέθανε έχει σημάνει συναγερμό στην αστυνομία και ο Αντώνης βάζει σκοπό της ζωής του να βρει τον ένοχο. Την ίδια ώρα, σε αντίθετο κλίμα, η Βασιλική και ο Μαθιός ετοιμάζονται για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους, τον γάμο τους. Τα οικεία τους πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό τους και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή. Ωστόσο, τίποτα δεν πάει όπως το είχαν φανταστεί.

Ο Μαθιός, μετά τον φόνο του Άγγελου, μπήκε στο στόχαστρο της αστυνομίας σαν ο νούμερο ένα ύποπτος, μιας και τα δύο ξαδέλφια αρκετές φορές είχαν ανταλλάξει απειλές και σκληρές κουβέντες. Η αστυνομία, έπειτα από κάποιες ενδείξεις, προχωράει στη σύλληψη του Μαθιού την ημέρα του γάμου του με τη Βασιλική. Όλοι είναι σοκαρισμένοι από όσα διαδραματίζονται, αλλά πολύ περισσότερο η Βασιλική.

Από εκείνη την ημέρα και μετά αρχίζει ένα αγώνας από τον Μαθιό να αποδείξει πως είναι αθώος. Κάποιοι τον πιστεύουν και βάζουν στο κάδρο των υπόπτων τον Κώστα και την Καλλιόπη. Κάποιοι, όμως, γνωρίζοντας πόσο σκληρός είναι, πιστεύουν πως έλυσε τις διαφορές του με τον Άγγελο χύνοντας αίμα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ