«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη στα χωράφια!

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη στα χωράφια!

Θα εξιλεωθεί στον ανιψιό του, Λάμπρο.

Βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος των «Άγριων Μελισσών», της σειράς που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο και «έδωσε» ξανά ζωή στην ελληνική μυθοπλασία.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και φτάνει το πλήρωμα του χρόνου να πληρώσουν όλοι για τα λάθη τους. Μεταξύ αυτών και ο Δούκας Σεβαστός.

Η αγαπημένη σειρά ξεκίνησε με την κόντρα ανάμεσα στην Ελένη και τον Δούκα και η σειρά  θα κλείσει ξανά με αυτούs τους δύο που θα μας χαρίσουν συγκλονιστικές στιγμές.

Ο Ακύλας συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή με την κατηγορία τηs δολοφονίαs των πέντε μελών τηs ΕΑΚ. Στο μεταξύ, η Ζωή αποφασίζει να του δώσει τη χαριστική βολή και του αποκαλύ-πτει πωs η Κορίνα δεν είναι δική του κόρη, αλλά του Φίλιππου. Εκείνος γίνεται ταύρος εν υαλοπωλείο και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Για να το κάνει όμωs αυτό, θα πρέπει πρώτα να αποδράσει.

Ετσι σχεδιάζει με ακρίβεια το σχέδιό του και καταφέρνει να το σκάσει σκορπίζοντας τον τρόμο η είδηση αυτή. Ολοι ανησυχούν με την απόδραση του Μεγαρίτη και κυρίωs η οικογένειά του. Εκείνος από την άλλη κρύβεται καθώs Θεωρείται πια καταζητούμενοs και με τα λίγα μέλη των Αβάντων που έμειναν ταγμένοι μαζί του ακόμα και τώρα, προσπαθούν -άκαρπα- να γίνουν ξανά ισχυροί.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ελένη βρίσκεται στα χωράφια τηs, όταν εμφανίζεται ο Δούκαs μπροστά τηs και για ακόμα μια φορά ξεσπάει ανάμεσά τουs έντονος καβγάς.

Από τη μεγάλη ταραχή και τον εκνευρισμό στις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη νιώθει έντονους πόνους και καταλαβαίνει πωs ήρθε η ώρα να γεννήσει! Την ίδια ώρα, στην περιοχή εμφανίζεται ο καταζητούμενος Ακύλας και ο Δούκας χωρίs δεύτερη σκέψηη την αρπάζει και τη μεταφέρει σε μια αποθήκη και αποφασίζει να τη ξεγεννήσει ο ίδιος!

Η Ελένη δεν έχει περιθώρια για να αρνηθεί και υπακούει στιs συμβουλέs του! Το κλάμα του μωρού προκαλεί συγκίνηση τόσο στην Ελένη όσο και στον Δούκα, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που πιάνει στα χέρια του το εγγόνι του αδελφού του, του Μιλτιάδη, τον οποίο και πλήγωσε περισσότερο από οποιονδήποτε στη ζωή του. Στη συνέχεια το δίνει στην Ελένη και τηs δίνει τιs ευχέs του.

Ομωs το κλάμα προδίδει τη θέση τουs και ο Μεγαρίτηs τουs εντοπίζει και εκτόs εαυτού από τη μανία τον να εκδικηθεί, προσπαθεί να τουs σκοτώσει. Η Ελένη χάνει τιs αισθήσειs τηs τόσο από την ταλαιπωρία τηs γέννας όσο και από τον τρόμο τηs μήπωs πάθει κάτι το μωρό τηs. Ο Δούκας με αυτοθυσία παλεύει με τον αδίστακτο άντρα για να σώσει την Ελένη μέχρι που ο Ακύλας τον δολοφονεί!.

Ο άλλοτε ισχυρόs άντρας του κάμπου πέφτει νεκρός στο πλευρό τηs Σταμίρη…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ