Η ανάρτηση του Αργύρη Πανταζάρα με το spoiler για το Σασμό που δεν θα αρέσει στους τηλεθεατές

Η ανάρτηση του Αργύρη Πανταζάρα με το spoiler για το Σασμό που δεν θα αρέσει στους τηλεθεατές

Η Στέλλα μένει για μια ακόμη φορά μόνη της…

Την Δευτέρα το βράδυ οι τηλεθεατές παρακολούθησαν στην αγαπημένη τους σειρά «Σασμό» μία πολύ δυνατή σκηνή ανάμεσα στον Βλάση Καραπάνο και τον Γεράσιμο Χριστογιαννη, με τον πατέρα να θυσιάζεται για τον γιο και να του ζητάει συγχώρεση…

Γνωρίζουμε ήδη από τα spoilers ότι τελικά ο φυγόδικος βαρυποινίτης έχοντας δει τον γιο του θα υποκύψει στα τραύματα του και θα εξιλεωθεί απέναντί του. Ωστόσο, η ανάρτηση του Αργύρη Πανταζάρα –υποδύεται τον Γεράσιμο- μας αποκάλυψε ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει οριστικά και ο ίδιος με τη Στέλλα να μένει για μια ακόμη φορά μόνη της.

«Father vs Son (Sun) | Final Round. Με προπονητή πνευματικό πατέρα τον Δ.Ημέλλο (mr.Φραγκιαδάκη). Με Αντίπαλο Παρτενέρ τον τηλεοπτικό πατέρα Λ.Γεωργακόπουλο (mr.Karapan). Αποχαιρετάω την τηλεοπτική σεζόν με τα επόμενα δακρύβρεχτα και σπαραχτικά επεισόδια…τόσο για την δική σας ψυχή, όσο και για τη δική μας. Εύχομαι να έχετε επαφή με τα συναισθήματα σας και να τα εκφράζετε! Στους σωστούς ανθρώπους την σωστή στιγμή!!! Eνα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας», έγραψε στην ανάρτησή του στο instagram.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ