Στοργή: Η νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ καθηλώνει- Δείτε το συγκλονιστικό τρέιλερ (βίντεο)

Στοργή: Η νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ καθηλώνει- Δείτε το συγκλονιστικό τρέιλερ (βίντεο)

Πραγματεύεται την ψυχική υγεία και το πως καθορίζουν τα παιδικά τραύματα τη μετέπειτα ζωή μας.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των «Άγριων Μελισσών» και του «Σασμού» μαζί με τη «Γη της Ελιάς» που ακολούθησαν, τα κανάλια στρέφουν τις παραγωγές του στην ελληνική μυθοπλασία. Έτσι από τη νέα σεζόν και ο ΣΚΑΪ θα εντάξει στο πρόγραμμά του δραματική σειρά και συγκεκριμένα τη «Στοργή».

Πρόκειται για μια δραματική σειρά που πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητά μας να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Είναι μια ελληνική προσαρμογή της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς Kirmizi Oda που βασίζεται στο βιβλίο της ψυχιάτρου και συγγραφέως, Gülseren Budaıcıoğlu.

«Εδώ δεν θα σε κατηγορήσει κανείς, δεν θα σε κρίνει. Θα προσπαθήσω μόνο να σε καταλάβω, να σε βοηθήσω να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό», σου είναι το μότο του ψυχοθεραπευτικού κέντρου, στην Αθήνα, όπου γυρίζεται η σειρά με την Μαρία Ναυπλιώτου να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στοργή: Η νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ καθηλώνει- Δείτε το συγκλονιστικό τρέιλερ (βίντεο)
Υποδύεται τη Μαργαρίτα Καλογεροπούλου, τη Γιατρό, όπως την αποκαλούν όλοι. Μια δυναμική και δυνατή γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην κατανόηση και την επίλυση του βαθύτερου και ίσως διαχρονικότερου, κοινωνικού προβλήματος: της βίας. Η Μαργαρίτα Καλογεροπούλου είναι Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας – ερευνήτρια και πηγή έμπνευσης για τους συνεργάτες της. Η Γιατρός διδάσκει τους ασθενείς της πώς να διαχειριστούν τα τραύματα του παρελθόντος, ώστε να σπάσουν την αλυσίδα της βίας.

Μία γυναίκα που αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, μία οικονομολόγος που μαθαίνει πως όλη της η ζωή είναι ένα ψέμα, μία γυναίκα καριέρας που κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια, ένας δυνατός άντρας που πιστεύει πως ήρθε η ώρα του θανάτου, ένα κορίτσι που παγιδεύεται στο χρόνο, μία νεαρή μητέρα που επιτίθεται σ’ έναν άγνωστο και ένα ζευγάρι που διαλύεται εξαιτίας του θυμού.

Στοργή: Η νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ καθηλώνει- Δείτε το συγκλονιστικό τρέιλερ (βίντεο)

Ιστορίες γνώριμες, αναμνήσεις που ξυπνούν και ζητούν να τις αντιμετωπίσεις κατάματα. Ιστορίες ποτισμένες με οργή που αναζητούν Στοργή. Όταν η ψυχή αρρωσταίνει, οι συνέπειες είναι καταστροφικές.

Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν και οι: Βίκυ Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Γιολάντα Μπαλαούρα, Βασίλης Μηλιώνης, Μέγκυ Σούλι, Ευδοκία Ρουμελιώτη , Ιωάννης Παπαζήσης, Βασιλική Τρουφάκου, Αναστασία Παντούση, Αλέκος Συσσοβίτης, Δέσποινα Γιαννοπούλου, Μαρίλια Μητρούση, Σοφία Πριόβολου , Γιωργής Τσουρής, Νεφέλη Κουρή και Νίκος Καραθάνος.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ