«Σασμός»: Η αποκάλυψη του «Μανόλη» και η είσοδος Γεροντιδάκη-Αλεξανδρή! Ποιους θα υποδυθούν

«Σασμός»: Η αποκάλυψη του «Μανόλη» και η είσοδος Γεροντιδάκη-Αλεξανδρή! Ποιους θα υποδυθούν

Ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει και προστίθενται πρωταγωνιστές.

Καλεσμένος στην εκπομπή « Alpha Τώρα» βρέθηκε ο Μανώλης του «Σασμού» κατά κόσμον Στρατής Χατζησταματίου.

Τα γυρίσματα για τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος μάλιστα τον Ιούνιο ολοκλήρωσε τις σπουδές του και πήρε το πτυχίο του από την Νομική, μίλησε για την σειρά και τον πόλεμο που θα ξεσπάσει στο χωριό, καθώς και αν θα αποκαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή.

«Το είπα ήδη σε έναν δεν πήγε πολύ καλά. Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια με το πώς διαχειρίζεται αυτό το μυστικό. Ξεκίνησε από τον φόβο, έφτασε σε σημείο να μισεί τον δολοφόνο και να συνηθίζει να ζει τη ζωή του με αυτό το μυστικό και να μην ξέρει τι να κάνει με αυτό. Κι αφότου συμφώνησε μαζί του ότι δεν θα τον δώσει ποτέ, δεν το άντεξε γιατί τα ψυχικά μας όρια δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε με μια απόφαση που ήρθε από το μυαλό», ανέφερε.

Όσο για το τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο από τον ήρωα, ο Στρατής Χατζησταματίου αποκάλυψε: «Ο Μανόλης θα καταλάβει ότι κατά λάθος έκανε κάτι το οποίο θα το μετανιώσει πολύ. Μέσα από αυτό θα δημιουργηθούν διάφορα συμβάντα και καταστάσεις, θα ξεσπάσει ένας πόλεμος και θα είναι αμήχανος στο πώς θα το διαχειριστεί».

Στο μεταξύ, στη σειρά πρόκειται να μπούνε νέα πρόσωπα που θα βοηθήσουν με τον τρόπο τους να πάει παρακάτω η πλοκή της πετυχημένης σειράς. Ήδη γνωρίζουμε πως μπαίνει ο Στέλιος Μάινας στο ρόλο του Παυλή Βουρλάκη.

Ωστόσο, στον Σασμό μπαίνουν άλλα δύο ηχηρά ονόματα. Ο πρώτος είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο «Μελέτης» μετά το τέλος των «Άγριων Μελισσών» μπαίνει στη σειρά του Alpha και θα υποδύεται τον αστυνομικό, ο οποίος, παράλληλα, θα αναστατώσει και τη ζωή της Θεοδώρας.

Τέλος, στη σειρά μπαίνει και ο Δημήτρης Αλεξανδρής. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife, ο γνωστός ηθοποιός έχει συμφωνήσει σε όλα και στη σειρά θα εκπροσωπήσει τη σκοτεινή πλευρά του εγκλήματος, καθώς θα υποδυθεί έναν έμπορο όπλων.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ