«Σασμός»: Ο Παύλος Βρουλάκης σπέρνει τον τρόμο στους Σταματάκηδες και θέλει να διαλύσει τον αρραβώνα Μαρίνας- Αντώνη…

«Σασμός»: Ο Παύλος Βρουλάκης σπέρνει τον τρόμο στους Σταματάκηδες και θέλει να διαλύσει τον αρραβώνα Μαρίνας- Αντώνη…

Νέα εμπόδια για το γάμο του αγαπημένου ζευγαριού.

Ο ανιψιός της γιαγιάς ειρήνης, ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει έπειτα από χρόνια. Ο Παύλος θεωρούνταν από πολλούς νεκρός και όλοι πίστευαν πως έχει χαθεί στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό My Tv, εκείνος γυρίζει πίσω τώρα πιο αποφασισμένος και αδίστακτος από ποτέ για να πάρει εκδίκηση για τους θανάτους του Πετρή και Άγγελου. Κανείς δεν ξέρει ότι ζει και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως παρακολουθεί τη ζωή όλων.

Ο Παύλος για την Καλλιόπη είναι ένας ακόμη επικίνδυνος Βρουλάκης και τρέμει στην ιδέα πως μπορεί να επιστρέψει, καθώς ξέρει πως είναι ικανός για όλα. Κι ενώ ο Παύλος οργανώνει το σχέδιο του, οι Σταματάκηδες ζουν ώρες αγωνίας. Η Καλλιόπη φοβάται πως σύντομα τόσο η ίδια όσο και οι γιοι της θα γίνουν στόχος προκειμένου να πληρώσουν με το ίδιο τίμημα τους θανάτους του Πετρή και του Άγγελου. Και οι φόβοι της δεν θα αργήσουν να βγουν αληθινοί…

Οι Σταματάκηδες δέχονται επίθεση και κάποιοι προσπαθούν να τους τρομοκρατήσουν. Ο εφιάλτης για το σπίτι τους επιστρέφει ύστερα από χρόνια και η Καλλιόπη έπειτα από κάποια συμβάντα και σημάδια είναι πια σίγουρη πως ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει.
Ξέρει πως, αν δεν καταφέρει να αποδείξει γρήγορα πως δεν σκότωσε ο Μαθιός τον Άγγελο, το επόμενο θύμα αυτού του πολέμου θα είναι ένας από τους γιους της.

Ο πόλεμος ανάμεσα στις δυο οικογένειες ανησυχεί, όμως, όλο το χωριό όπως επίσης και τον Φραγκιαδάκη. Όλοι φοβούνται πως η δολοφονία του Άγγελου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για πιο σκοτεινές και επικίνδυνες μέρες τόσο για το χωριό τους όσο και για τις οικογένειες.

Παράλληλα, σύμφωνα με το TiVi και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, ο Παύλος Βρουλάκης θα ανακατευτεί και στη ζωή της Μαρίνας, καθώς δεν βλέπει με καλό μάτι το γεγονός ότι η γυναίκα του ξαδέλφου του ετοιμάζεται να ξαναντυθεί νύφη.

Η Μαρίνα θα μπει σε μεγάλες σκέψεις και κάνει για μια ακόμα φορά πίσω. Ωστόσο, η Αργυρώ βλέποντας να κινδυνεύει να καταστραφεί η ζωή της μητέρας της αναλαμβάνει δράση και προσπαθεί να την πείσει ότι πρέπει να αποφασίζει μόνη της για την δική της ζωή και τα καταφέρνει. Ο γάμος θα γίνει και η καλύτερη της φίλη Κατερίνα θα τους παντρέψει.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ