Τραγική αποκάλυψη: Η 17χρονη που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι και ο αδερφός της ήταν θύματα βιασμού στη Βέροια

Τραγική αποκάλυψη: Η 17χρονη που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι και ο αδερφός της ήταν θύματα βιασμού στη Βέροια

Εγκατέλειψαν το Μακραχώρι για να ξαναφτιάξουν την ζωή τους, όπως αποκάλυψε ο πατέρας τους.

Και ενώ αναζητείται ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της, σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγική ζωή της.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόσο η 17χρονη, όσο και ο αδερφός της είχαν πέσει θύματα συστηματικής  σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν 11 και 8 ετών στο Μακραχώρι Βέροιας. Μία υπόθεση που αποκαλύφθηκε το 2018 και οι ένοχοι είχαν καταδικαστεί.

«Η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος μου γιος (από τα συνολικά 4 παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν.

Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται. Έφυγε για την Αθήνα για να χαρεί τη ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα», ανέφερε ο πατέρας των παιδιών.

Η είδηση της ασέλγειας σε βάρος των δυο παιδιών, το 2018, είχε κυριαρχήσει στα ΜΜΕ. Οι εισαγγελικές Αρχές είχαν δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δραστών, ανάμεσά τους και ένας 73χρονος ο οποίος -μετά την καταδίκη τους- πέθανε στη φυλακή.

Οι τρεις ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δυο ολόκληρα χρόνια, κατά το διάστημα 2016-17, πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Νικόλετα με την αδελφή της φύγουν για Αθήνα για να γλιτώσουν τον κοινωνικό στιγματισμό.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ