Από τα λόγια στις πράξεις: Στην Αθήνα για ιατρική αποκατάσταση ο Θύμιος!

Από τα λόγια στις πράξεις: Στην Αθήνα για ιατρική αποκατάσταση ο Θύμιος!

Χίλια μπράβο.

Μέσα στη δυστοπία που ζούμε τον τελευταίο καιρό υπάρχουν και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, όπως αυτή του Θύμιου από τον Πύργο που είχε πέσει θύμα κακοποίησης λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης μετά από ένα ατύχημα που είχε.

Μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας του Θύμιου Μπουγά, το κύμα στήριξης και αλληλεγγύης των πολιτών του άνοιξε τον δρόμο προς μια νέα ζωή, μια ζωή που του αξίζει.

Γιατροί τις τελευταίες ημέρες εξετάζουν τον Θύμιο και γίνονται όλες οι ενέργειες που απαιτούνται ώστε να ακολουθήσει στην συνέχεια η ιατρική αποκατάστασή του και οι θεράποντες ιατροί είναι αισιόδοξοι ότι ο άτυχος νέος  που όλα αυτά τα χρόνια ζούσε στο περιθώριο και ήταν θύμα ανηλεούς bullying θα καταφέρει να αποκτήσει μία ζωή στο φως, όπως του αξίζει.

Ο 39χρονος από τον Πύργο, με τη βοήθεια των εθελοντών του Forum «Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος», βρίσκεται στην Αθήνα όπου πραγματοποιεί καθημερινά επισκέψεις σε δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικά ιατρικά κέντρα με γιατρούς και επιστημονικές ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αποκατάστασή του.

Σύμφωνα με το patrisnews, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι απαιτούμενες εξετάσεις, κυρίως ενδοστοματικές ακτινογραφίες, ώστε οι γιατροί να έχουν μια πρώτη εικόνα για να σχεδιάσουν στη συνέχεια τις κατάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις και το μοντέλο θεραπείας που πρόκειται να ακολουθήσει ο Θύμιος Μπουγάς.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Πατρίς”, οι γιατροί που εξέτασαν τον Θύμιο φάνηκαν αισιόδοξοι και ευχαριστημένοι, καθώς διαπίστωσαν ότι υπάρχει ικανοποιητική οστική μάζα στο πρόσωπό του, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για τις επεμβάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ