«Σασμός»: Ο παπα Μιχάλης έδωσε μεγάλο spoiler για τον Παύλο Βρουλάκη- Είχαν «στήσει» μαζί την εξαφάνισή του!

«Σασμός»: Ο παπα Μιχάλης έδωσε μεγάλο spoiler για τον Παύλο Βρουλάκη- Είχαν «στήσει» μαζί την εξαφάνισή του!

Η συνέντευξη του Μιχάλη Αεράκη.

Συνέντευξη στο ένθετο «Secret» της εφημερίδα «Παραπολιτικά» και τη Σπυριδούλα Τριάντου παραχώρησε ο Μιχάλης Αεράκης, ο οποίος υποδύεται τον παπα Μιχάλη στην αγαπημένη σειρά «Σασμός».

Μέχρι τώρα έχουμε καταλάβει ότι ξέρει πάρα πολλά, καθώς όλοι του εκμυστηρεύονται τα μυστικά τους, ακόμα και τα πιο μεγάλα και ότι διαδραματίζει σημαντικό αλλά αθόρυβο ρόλο στις εξελίξεις προσπαθώντας να σβήνει την «φωτιά» της βεντέτας Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων, με απώτερο πάντα στόχο του την ηρεμία του χωριού.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο παπά Μιχάλης τα γνωρίζει όλα για τον Παύλο Βρουλάκη και μάλιστα ο ίδιος τον βοήθησε να φύγει από την Κρήτη πριν από 20 χρόνια, προκειμένου να σταματήσει η βεντέτα.

«Το σημαντικό είναι ότι μπαίνουν καινούργια πρόσωπα, που θα δώσουν πραγματικά πολύ μεγάλες ανατροπές. Ένας εξ αυτών είναι ο Παύλος Βρουλάκης, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος που υποδύεται τον Παύλο, ο οποίος έχει εξαφανιστεί 20 χρόνια.

Ο παπάς τα ξέρει όλα, διότι έχουν την ίδια ηλικία και ήταν συμμαθητές. Μαζί έχουν στήσει μια ολόκληρη σκηνοθεσία για να φύγει, για να σταματήσει η βεντέτα, αλλά ο Παύλος επανέρχεται. Γιατί επανέρχεται; Θα το δούμε τον Σεπτέμβριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ