Συγκλονιστικός ο Εμμανουήλ Καραλής: ««Έπαθα κρίση πανικού, βυθίστηκα στο άγχος και την κατάθλιψη»

Συγκλονιστικός ο Εμμανουήλ Καραλής: ««Έπαθα κρίση πανικού, βυθίστηκα στο άγχος και την κατάθλιψη»

Ο Έλληνας αθλητής σταματάει για λίγο καιρό από τους αγώνες για να βοηθήσει την ψυχική του υγεία.

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media ο Έλληνας επικοντιστής Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος χθες αγωνίστηκε κανονικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στη Ρώμη αποκάλυψε ότι έπαθε μια κρίση πανικού και βυθίστηκε στο άγχος και την κατάθλιψη.

 «Μετά από έναν τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου.

Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να ανατρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και ατυχή, ο κακός Manolo κυριάρχησε και ανέλαβε.

Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και να προσπαθήσω να είμαι θετικός και να απολαμβάνω τους αγώνες όπως κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.

Είμαι κουρασμένος και νιώθω εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να ανακτήσω το χαμόγελό μου», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ