Δύο αστυνομικοί και ένας πολίτης κατηγορούνται για θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη

Δύο αστυνομικοί και ένας πολίτης κατηγορούνται για θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη

Δύο εν ενεργεία αστυνομικοί (ένας άντρας και μια γυναίκα) και ένας πολίτης κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στο θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη που σημειώθηκε την προηγούμενη Τρίτη στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας.

Η υπόθεση, που απασχολούσε έντονα τις Αρχές από την ημέρα που βρέθηκε το άψυχο σώμα του υπερήλικα, λύθηκε με τη συλλογή στοιχείων από κάμερες στην περιοχή που είχαν καταγράψει τα οχήματα που πέρασαν από το σημείο, όσο και από υλικό που βρέθηκε στο άψυχο σώμα του 80χρονου.

Οι έρευνες έδειξαν ότι τουλάχιστον τρία οχήματα εμπλέκονται στο δυστύχημα, του πολίτη και των δύο αστυνομικών, οι οποίοι ήταν με τα ιδιωτικά τους οχήματα. Και οι τρεις ισχυρίζονται ότι δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό και γι’ αυτό δε σταμάτησαν στο σημείο του συμβάντος.

Υπενθυμίζεται ότι το άτυχο σώμα του γέροντα βρέθηκε σχεδόν πολτοποιημένο ξημερώματα. Αρχικά από τις Αρχές εντοπίσθηκε ο πολίτης και στη συνέχεια η έρευνα υπέδειξε και τα δύο οχήματα των αστυνομικών.

Και για τους τρεις έχει σχηματιστεί δικογραφία και θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία. Οι δύο αστυνομικοί υπηρετούν σε κεντρικές υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς ποια είναι η εμπλοκή του κάθε οχήματος στο τραγικό αυτό περιστατικό.
Πηγή:patrisnews.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ