«Γλυκάνισος»: Ένας μεγάλος έρωτα, δύο διαφορετικοί κόσμοι- Δείτε το τρέιλερ της νέας δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ

«Γλυκάνισος»: Ένας μεγάλος έρωτα, δύο διαφορετικοί κόσμοι- Δείτε το τρέιλερ της νέας δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ

Μια νέα δραματική σειρά με τίτλο « Γλυκάνισος» έρχεται στο ΣΚΑΙ την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στη Λέσβο και πρόκειται για ένα έρωτα δυο ανθρώπων που ανήκουν σε διαφορετικούς κόσμους.  Ενός Έλληνα χριστιανού γόνου εύπορης οικογένειας από την Μυτιλήνη, του Στρατή, και μιας Σύριας μουσουλμάνας πρόσφυγα, της Ραζάν.

Ο καθένας κουβαλάει την δική του κουλτούρα, τις δικές του αλήθειες και τα δικά του τραύματα. Θα παλέψουν να αντισταθούν σε αυτό που νιώθουν, άλλωστε ο Στρατής χρωστάει τη ζωή του στον σύντροφο της Ραζάν.

Ένας μεγάλος έρωτας σε διαφορετικούς ανθρώπους θα καταφέρει να ενώσει και τους διαφορετικούς κόσμους; Πώς θα τον αντιμετωπίσουν οι οικογένειες τους και οι κάτοικοι του νησιού; Άνθρωποι, φιλίες και οικογενειακές σχέσεις θα δοκιμαστούν, κάποιοι θα βγουν αλώβητοι και κάποιοι θα πληρώσουν το τίμημα. Θα καταφέρει ο έρωτας να βγει νικητής;

Πρωταγωνιστούν : Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστας Αποστολάκης (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανός Σταματάκης (Έκτορας), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλης Αθανασόπουλος (Άγγελος), Χάρης Ασημακόπουλος (Ευστρατίου), Αντρέας Κοντόπουλος (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός (Ραφαήλ), Μπήλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκος Κασάπης (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Νεφζάτ), Χρήστος Κοντογιώργης (Καρίμ), Φώτης Κάραλης (Φώτης), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Μπίλι), Θαλασσινή Μποσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Θόδωρος)

Στο ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ