«Σασμός»: Πως βρίσκει πέντε βασικούς ήρωες η έναρξη του Β΄ κύκλου

«Σασμός»: Πως βρίσκει πέντε βασικούς ήρωες η έναρξη του Β΄  κύκλου

Φόβος, αμφιβολίες, τύψεις και πόνος κυριεύουν τους πρωταγωνιστές.

Μετράμε αντίστροφα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και πολλοί τηλεθεατές περιμένουν πως και πως το Β’ κύκλο της αγαπημένης σειράς «Σασμός».

Το περιοδικό «Τηλεθεατής» και η δημοσιογράφος Χρύσα Παχούμη, μας δίνουν κάποια στοιχεία και το πώς θα βρει  η δεύτερη σεζόν  βασικούς ήρωες.

Καλλιόπη Σταματάκη: Βλέποντας τον γιο της να συλλαμβάνεται για τον φόνο του Άγγελου, πηγαίνει στο τμήμα και παραδίδεται έχοντας μαζί της στοιχεία που την ενοχοποιούν. Στην ανάκριση, ωστόσο, αποδεικνύεται πως δεν είναι η φόνισσα του Άγγελου. Παράλληλα, θα έρθει σε μετωπική σύγκρουση με την Μαρίνα και την Αργυρώ, όταν μάθει πως ο μικρός Πετρής είναι γιος του Αστέρη και θα ξεκινήσει έναν αγώνα διεκδίκησης του μωρού.

Μαθιός Σταματάκης: Τον βαραίνει ο φόνος του Στεφανή, συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του για έναν φόνο που δεν έκανε -του Άγγελλου-, η σχέση του με τη Βασιλική κλονίζεται, ενώ ένας μυστικός αστυνομικός (Γιώργος Γεροντιδάκης) είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να εξιχνιάσει τον φόνο του Στεφανή.

Αστέρης Σταματάκης: Εξοργίζεται με τον φόνο του Άγγελου, μαθαίνει πως ο μικρός Πετρής είναι γιος του και γίνεται έξαλλος με την Αργυρώ, προσπαθεί να βάλει τέλος στη βεντέτα αλλά η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη δεν του το επιτρέπει και παίρνει θέση στο πλευρό της Καλλιόπης και του Μαθιού.

Αργυρώ Βρουλάκη: Ο Αστέρης την πιέζει αφόρητα για το παιδί, ανακαλύπτει ότι της έχει σώσει τη ζωή δίνοντάς της το νεφρό του, ενώ η επιστροφή του θείου της Παύλου Βρουλάκη τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση και μπροστά σε τραγικά διλήμματα.

Νικηφόρος: Μετά τη σύλληψη του Μαθιού χάνει την εμπιστοσύνη του σε όλους. Ποιος είναι ο φονιάς του πατέρα του Στεφανή; Πόσες αλήθειες του έχουν κρύψει και πόσα ψέματα του έχουν πει;

ΚΛΕΙΣΙΜΟ