Χαλκιδική: Τι έδειξε η νεκροψία του 15χρονου που βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα

Χαλκιδική: Τι έδειξε η νεκροψία του 15χρονου που βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα

Στα Νέα Φλόγητα.

Συγκλονισμένη οικογένεια του 15χρονου που έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής την ώρα που έκανε μπάνιο. Όλα έγιναν στα Νέα Φλόγητα της Χαλκιδικής, καθώς ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του για να διαπιστωθεί λίγη ώρα αργότερα ο θάνατός του.

Η νεκροψία – νεκροτομή έδειξε πνιγμό, ωστόσο, η οικογένεια του άτυχου παιδιού ζητά απαντήσεις και θα περιμένει τις ιστολογικές εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν για να μάθουν από τι έφυγε το παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν ο εξάδελφος του 15χρονου τον είδε μπρούμυτα στο νερό αλλά θεώρησε ότι αστειευόταν.

Όταν, όμως, πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα και τον πλησίασε, είδε ότι δεν ανταποκρινόταν. Τότε τον γύρισε ανάποδα και διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα.

Λουόμενοι έβγαλαν τον 15χρονο από τη θάλασσα και προσπάθησαν για ώρα να τον επαναφέρουν. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών. Δυστυχώς, όμως, ο άτυχος νεαρός κατέληξε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ