«Η Γη της Ελιάς»: Τα τρία διαφορετικά τρέιλερ της πρεμιέρας του Β΄κύκλου!

«Η Γη της Ελιάς»: Τα τρία διαφορετικά τρέιλερ της πρεμιέρας του Β΄κύκλου!

Επιστρέφει στις 19 Σεπτεμβρίου «Η γη της ελιάς» με τον Β’ κύκλο.

Οι ήρωες που αγαπήσαμε μαζί με νέους που εισβάλουν στη σειρά μπλέκουν σε νέες περιπέτειες και οι εξελίξεις αναμένονται συγκλονιστικές σύμφωνα με τα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν για την πρεμιέρα.

Πώς θα εξελιχθεί η σειρά:

Η πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς συγκλονίζει την οικογένεια Βρεττάκου, προκαλώντας την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας. Ευτυχισμένοι, ο Μάνος και η Μαρίνα επιτέλους παντρεύονται. Ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα προκαλέσει μεγάλες συγκινήσεις. Ο Λυκούργος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία του υποκόσμου με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, φόνους και εκβιασμούς. Η ζωή στη γη της Μάνης, όμως, δεν έχει μόνο σκάνδαλα και μίσος, έχει και έρωτες. Η Ιουλία μετά από έναν καβγά φεύγει από το σπίτι.

Η συγκατοίκηση του Στάθη και της Εύας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η βαθιά αγάπη ανάμεσα στον Στάθη και την Ιουλία παραμένει πάντα ζωντανή, «θαμμένη» όμως μέσα τους. Ταυτόχρονα, νέοι έρωτες ανθίζουν, ενώ κάποιοι τελειώνουν. Η Μυρτάλη γνωρίζει το άλλο «πρόσωπο» της αγάπης. Μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί, και σιγά σιγά οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ