Γιώργος Αμούτζας: Ο «Νικηφόρος» έδωσε spoiler για το «Σασμό» και δεν μας άρεσε…

Γιώργος Αμούτζας: Ο «Νικηφόρος» έδωσε spoiler για το «Σασμό» και δεν μας άρεσε…

Ο ίδιος θα δείξει μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του φέτος.

Καλεσμένος στην εκπομπή « Super Κατερίνα» βρέθηκε ο Γιώργος Αμούτζας, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος της σειράς « Σασμός», που κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου, και αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου όσα θα δούμε στον β’ κύκλο, ενώ σημείωσε ότι φέτος θα δούμε έναν τελείως διαφορετικό «Νικηφόρο», καθώς θα αποκαλυφθεί σταδιακά μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του.

«Ο Νικηφόρος αρχικά σοκάρεται και οφείλει να στηρίξει τη μητέρα του. Είναι μια πανέμορφη στιγμή για μια γυναίκα ο γάμος της, ένας γάμος που πλέον είναι της επιλογής της και όχι κάτι που της όρισαν οι γονείς της.

Φαντάζομαι θα περάσουν τα δικά τους 40 κύματα αλλά δυο άνθρωποι (σ.σ.Βασιλική και ο Μαθιός) που αγαπιούνται πάντα βρίσκουν τον δρόμο τους. Ο Νικηφόρος σίγουρα τους θέλει μαζί. Ο Μαθιός είναι ο μέντοράς του, ο άνθρωπος που πήρε τη μορφή του πατέρα του τη στιγμή που ο Νικηφόρος τον έχασε.

Μπορεί να κάνουμε τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις, αλλά το ακολουθούμε το βιβλίο. Δεν γίνεται να φύγουμε τόσο μακριά από την ιστορία. Πράγματα που συμβαίνουν στο βιβλίο δεν γίνεται να μη συμβούν ποτέ», ανέφερε προαναγγέλοντας ουσιαστικά το θάνατο της τηλεοπτικής του μητέρας, Βασιλικής, αφού στο βιβλίο δολοφονείται και αυτή, ενώ για το αν θα βάψει τα χέρια του με αίμα απάντησε «Θα έρθει κοντά».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις πιο δύσκολες μέχρι τώρα σκηνές των γυρισμάτων. «Δύσκολες σκηνές γενικά ήταν ο θάνατος του Στεφανή. Ήταν δύσκολες στιγμές, δεν ήταν εύκολες με βουβό κλάμα που απαιτεί συγκέντρωση και δεν έχει πολλές επαναλήψεις», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ