Μάρθα Καραγιάννη: O ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας περιγράφει τα τελευταία λεπτά της ηθοποιού λίγο πριν τον ξαφνικό θάνατο

Μάρθα Καραγιάννη: O ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας περιγράφει τα τελευταία λεπτά της ηθοποιού λίγο πριν τον ξαφνικό θάνατο

Συγκλονιστική περιγραφή.

Το μεσημέρι της Κυριακής απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών η Μάρθα Καραγιάννη. Ο ψυχολόγος, Δημήτρης Σούρας, ο οποίος μίλησε στον ALPHA και με τρεμάμενη φωνή περιέγραψε τα τελευταία λεπτά της σπουδαίας ηθοποιού και «ράγισε» καρδιές με τα λόγια του.

«Δυστυχώς η Μάρθα έφυγε. Τα πράγματα έγιναν ως εξής. Γύρω στη 1 παρά τέταρτο, η Ντόρα η αγαπημένη της φίλη, η αδελφή της, το πιο δικό της πρόσωπο μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι βλέπει πως η Μάρθα δεν είναι πολύ καλά. Της είπα να μου μιλήσει, μου είπε «καλημέρα Δημήτρη». Και της απάντησα πως δεν μου φτάνει αυτό. Είπε «κα» και μετά σταμάτησε.

Παίρνω τη Ντόρα που ήταν δίπλα της στο τηλέφωνο και της ζητώ να καλέσει ασθενοφόρο, τα πάντα. Της έδωσα το νούμερο και σε τρία λεπτά με πήρε η Ντόρα ουρλιάζοντας λέγοντάς μου ότι η Μάρθα έφυγε. Από τότε, είμαστε όλοι δίπλα και είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε μία μεγάλη πρωταγωνίστρια και για μένα μία σπουδαία φίλη, ένας πολύ δικός μου άνθρωπος. Η Ντόρα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Αυτή δυστυχώς είναι η αναγγελία του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη» είπε σοκαρισμένος ο κ. Σούρας.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ