Η 47χρονη του GNTM που δίδαξε τί σημαίνει ψυχή: Την χτυπούσε ο πατέρας και ο άνδρας της

Η 47χρονη του GNTM που δίδαξε τί σημαίνει ψυχή: Την χτυπούσε ο πατέρας και ο άνδρας της

Τα βράδια δουλεύει στα απορριμματοφόρα.

Με μια συγκλονιστική ιστορία ζωής που στέλνει πολλά μηνύματα ξεκίνησε το GNTM 5, που φέτος έχει κάνει ολικό …λίφτινγκ με νέα κριτική επιτροπή, ενώ διαγωνίζονται ξανά μόνο γυναίκες με διευρυμένο όριο ηλικίας. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει κανένα όριο.

Έτσι στο πρώτο επεισόδιο είδαμε την 47χρονη Άννα που αποφάσισε να πάρει τη ζωή της στα χέρια της και να την ζήσει όπως θέλει τώρα που μεγάλωσαν τα παιδιά της.

Αρχικά η 47χρονη Άννα εντυπωσίασε τους κριτές με την εξωτερική της ομορφιά αφού την χαρακτήρισαν «αμαζόνα». Όταν η κριτική επιτροπή του ριάλιτι θέλησε να μάθει την ιστορία της, η Άννα εξομολογήθηκε ότι άφησε το σχολείο σε μικρή ηλικία προκειμένου να παντρευτεί. Ο λόγος που ήθελε να φύγει από το σπίτι της ήταν πως ο πατέρας της την χτυπούσε.

Ωστόσο, και ο σύζυγός της την χτυπούσε αλλά δεν της φαινόταν περίεργο αφού αυτό ήξερε από το σπίτι της. Περνώντας όμως τα χρόνια κατάλαβε πως αυτό είναι λάθος και αποφάσισε να χωρίσει.

Έχει τρία παιδιά, πηγαίνει ξανά σχολείο για να τελειώσει το Λύκειο ενώ δουλεύει στα απορριμματοφόρα βραδινή βάρδια.Η Άννα πέρασε στα bootcamp με 4 «Ναι».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ