Μάρθα Καραγιάννη: Το θρίλερ με την κηδεία της ηθοποιού και οι τελευταίες εξελίξεις

Μάρθα Καραγιάννη: Το θρίλερ με την κηδεία της ηθοποιού και οι τελευταίες εξελίξεις

Οι Αρχές δεν επιτρέπουν να αποτεφρωθεί, όπως επιθυμούσε.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η κηδεία και η ταφή της Μάρθας Καραγιάννη όπως καταγγέλλουν οι στενοί της άνθρωποι.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η κηδεία της ηθοποιού έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σούρα και τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», υπάρχουν γραφειοκρατικές δυσκολίες.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάρθα Καραγιάννη επιθυμούσε να αποτεφρωθεί αντί να ταφεί και είχε γράψει την επιθυμία της αυτή σε ένα χαρτί. Ο νόμος όμως δεν αποδέχεται το χειρόγραφο εφόσον δεν έχει υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δεύτερου βαθμού.

«Θα κάνω την επιθυμία της Μάρθας! Δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω στην Βουλή. Δεν είναι δυνατόν! Δεν μπορώ να μην κάνω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας», ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου η καλή της φίλη, που στάθηκε στο πλευρό της μέχρι την τελευταία στιγμή, Ντόρα Δούμα.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης, βρέθηκε λύση και η κηδεία θα γίνει κανονικά την Πέμπτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag, η Ντόρα Δούμα υπέγραψε, δύο έγγραφα που κίνησαν τις διαδικασίες.

Το ένα από αυτά ήταν μια δήλωση στο ληξιαρχείο διαβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για τον γραφικό χαρακτήρα της ηθοποιού στο σημείωμα που άφησε η Μάρθα Καραγιάννη με την επιθυμία της για αποτέφρωση. Το δεύτερο έγγραφο αφορούσε την βεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος συγγενής της εν ζωή για αναλάβει την ευθύνη της λήψης αυτής της απόφασης.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ