Τραγική ειρωνεία για 56χρονο στα Τρίκαλα: Πέθανε την ίδια ημέρα που 18 χρόνια πριν η κόρη του σκοτώθηκε με λεωφορείο στον Μαλιακό

Τραγική ειρωνεία για 56χρονο στα Τρίκαλα: Πέθανε την ίδια ημέρα που 18 χρόνια πριν η κόρη του σκοτώθηκε με λεωφορείο στον Μαλιακό

Αδιανόητη τραγωδία για την οικογένεια.

Μία ημέρα που θα θέλουν να διαγράψουν δια παντός από τη ζωή της θα είναι η 27η Σεπτεμβρίου για τα μέλη της οικογένειας 56χρονου Τρικαλινού, που έφυγε την εν λόγω ημέρα ξαφνικά από τη ζωή, αφού την ίδια ημέρα είχε χαθεί σε τροχαίο δυστύχημα και η ζωή της κόρης του πριν 18 χρόνια.

Σύμφωνα με το trikaladay, ο 56χρονος Αχιλλέας Λίτσιος έφυγε χθες από τη ζωή, 27 Σεπτεμβρίου, 18 χρόνια ακριβώς μετά τον τραγικό χαμό της κόρης του Κατερίνας, η οποία είχε χάσει τη ζωή της στο φρικτό τροχαίο με το λεωφορείο με μαθητές λυκείου στο Πέταλο του Μαλιακού.

Θυμίζουμε ότι σε εκείνο το τραγικό τροχαίο δυστύχημα  είχαν χάσει  τη ζωή τους επτά μαθητές, τρεις είχαν τραυματιστεί σοβαρά, ενώ άλλοι 27 ήταν ελαφρά τραυματισμένοι. Ηταν 27 Σεπτεμβρίου 2004, λίγο πριν από τις 10 το πρωί, όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων, μεταφέροντας 37 μαθητές και τέσσερις καθηγητές συνοδούς της Α’ τάξης του Λυκείου Φαρκαδόνας Τρικάλων, στην Αθήνα, για να παρακολουθήσουν αγωνίσματα των Παραολυμπιακών Αγώνων, εμπλέκεται σε τροχαίο.

Στο 176ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο Ασπρονέρι, το λεωφορείο συγκρούεται πλαγιομετωπικά με νταλίκα που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ