«Παγιδευμένοι»: Η αποκάλυψη της Άννας ανοίγει νέα μονοπάτια… Επεισόδια επόμενης εβδομάδας

«Παγιδευμένοι»: Η αποκάλυψη της Άννας ανοίγει νέα μονοπάτια… Επεισόδια επόμενης εβδομάδας

Η ζωή του Θοδωρή σε κίνδυνο…

Δευτέρα 3/10/22

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις  του  Κοσμά ο κόσμος της Αννάς καταρρέει και με συνοδοιπόρο το Δημήτρη βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ένα σταυροδρόμι που μπορεί να τους οδηγήσει στο δολοφόνο ή μήπως όχι ;

H εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς  του  Δημήτρη, της Κατερίνας, περιπλέκει την κατάσταση και γίνεται αιτία να βρεθεί ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τον αδερφό της Σταύρο, τον οποίο θα ήθελε τώρα σύμμαχο του.

Όμως, όλα παίρνουν άλλη τροπή για την οικογένειά του Δημήτρη, όταν στο σπίτι τους εισβάλει ένας άγνωστος άντρας.

Τρίτη  4/10/22

Η  Άννα προσπαθεί να φτάσει την αλήθεια μέσα του Θοδωρή με το δικό της αντίσυμβατικό τρόπο έχοντας να αντιμετωπίσει την αντίθετη στάση του Δημήτρη.

Ο Κοσμάς υποψιάζεται ότι η Άννα είναι η δικηγόρος του φονιά της κόρης του και γρήγορα επιβεβαιώνεται . Μετά από μια σειρά εκρηκτικών αποκαλύψεων ο Δημήτρης και η Άννα έχουν να αντιμετωπίσουν ηθικά και πρακτικά διλήμματα που ορθώνουν τοίχους ανάμεσα τους .

Τετάρτη 5/10/22

Η  Άννα μαθαίνει τι έκανε η αδερφή της το βράδυ που δολοφονήθηκε κι αυτή η σκληρή αλήθεια τη φέρνει αντιμέτωπη με τον Δημήτρη και ανάμεσα τους ετοιμάζεται να ξεσπάσει πόλεμος.

Από την άλλη, ο Θοδωρής κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του μετά από μια απόπειρα εναντίον του και όλοι προσπαθούν να μάθουν ποιος και γιατί θέλει να τον βγάλει απ’ τη μέση . Όλα δείχνουν ότι ο δρόμος για την αλήθειά είναι κλειστός αλλά  μία ανακάλυψη της Άννας θα ανοίξει καινούργια μονοπάτια, πιο δύσκολα και πιο επικίνδυνα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ