Εκεί σκόρπισαν την τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη –Το τραγούδι που ακουγόταν και η επιθυμία της

Εκεί σκόρπισαν την τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη –Το τραγούδι που ακουγόταν και η επιθυμία της

Πίσω στις ρίζες της.

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή και, σύμφωνα με δική της επιθυμία, δεν ετάφη αλλά έγινε καύση στο σώμα της.

Ο Δημήτρης Σούρας, στενός φίλος της ηθοποιού μαζί με την, επίσης φίλη της Δώρα Ντούμα, εκπλήρωσαν την τελευταία της επιθυμία.

Ο γνωστός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε που σκόρπισαν την τέφρα της, καθώς και υπό ποιο τραγουδιού τους ήχους.

«Η τελευταία επιθυμία της Μάρθας ήταν να σκορπίσουμε την τέφρα. Αυτό έγινε στο Κερατσίνι. Αν με ρωτήσετε πού ακριβώς, δεν ξέρω να σας πω. Όχι, δεν ήθελε άδεια να γίνει στο Κερατσίνι γιατί εμείς πήγαμε σε ένα απόμερο μέρος, πολύ απόμερο, ήταν ένα πολύ μικρό λιμανάκι, η Ντόρα Δούκα κι εγώ, κανένας άλλος, και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε.

Η Μάρθα μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Εκεί είναι τα παιδικά της χρόνια, εκεί πήγε σχολείο, εκεί ξεκίνησε το χορευτικό της ταλέντο, βλέποντας θιάσους τα καλοκαίρια. Εκεί μεγάλωσε η Μάρθα και αυτή ήταν η επιθυμία της. Στη θάλασσα ρίξαμε την τέφρα της.

Ήταν ένα απόμερο λιμανάκι, πάρα πολύ μικρό με κάτι βράχια που δυσκολευτήκαμε πολύ να ανέβουμε, αλλά τα καταφέραμε. Και το ρίξαμε στη θάλασσα και ακουγόταν το τραγούδι «Δραπετσώνα» που ήταν το αγαπημένο τραγούδι της Μάρθας», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ