Ο Κώστας Πρέκας για τη γνωριμία του με τον 53χρονο στον Κολωνό: «Έχει εκθέσει ανθρώπους, προσωπικότητες που εργάζονται. Φρίκη είναι»

Ο Κώστας Πρέκας για τη γνωριμία του με τον 53χρονο στον Κολωνό: «Έχει εκθέσει ανθρώπους, προσωπικότητες που εργάζονται. Φρίκη είναι»

Φαίνεται ότι δρούσε συστηματικά.

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο αππό το Σάββατο που έγινε γνωστή η είδηση του συστηματικού βιασμού ενός 12χρονου παιδιού, το οποίο στη συνέχεια το εξέδιδε. Η δράση του φαίνεται να διαρκεί 4 μήνες έως ότου και αποκαλύφθηκε.

Ο 53χρονος υπεράνω πάσης υποψίας εκμεταλλεύτηκε τη θέση του και τις εργασιακές σχέσεις που είχε με την οικογένεια της μικρής και προέβη σε αποτρόπαιες πράξεις, ενώ σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, υπήρχαν στο κινητό του κλίσεις από περισσότερους από 200 πελάτες…

Ο θύτης είναι γνωστός καταστηματάρχης στην περιοχή με πολλές διασυνδέσεις και μεγάλο κύκλο. Μεταξύ αυτών και ο Κώστας Πρέκας με την Άννα Φόνσου. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 και είναι συγκλονισμένος.

«Από το θέατρο «Αυλαία» που είχε το μπαρ κάτω, είναι τέσσερα χρόνια περίπου. Όλος ο κόσμος τον γνώριζε. Βοήθαγε το θέατρο, δεν φανταζόμουν ποτέ ούτε εγώ, ούτε όλοι οι πολιτικοί, όλοι οι ηθοποιοί, η Φόνσου, ο ένας, ο άλλος… Πολλές προσωπικότητες γνώριζε. Έχουμε πέσει απ’ τα σύννεφα! Δεν μπορώ να το δεχτώ, είναι ασύλληπτο! Παρασύρει κάποιους ανθρώπους, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που του έκαναν παρέα και του έκαναν 1002 καλά.

Παρασύρει στον όλεθρο όλους αυτούς τους ανθρώπους! Έχει εκθέσει ανθρώπους, προσωπικότητες που εργάζονται… Φρίκη είναι αυτή δηλαδή. Που μπορεί να φτάσει η κοινωνία, μπορείς να μου πεις;» τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ