«Σασμός»: Ο Παύλος Βρουλάκης βλέπει Αργυρώ- Αστέρη σε τρυφερό τετ α τετ και δεν του αρέσει καθόλου…

«Σασμός»: Ο Παύλος Βρουλάκης βλέπει Αργυρώ- Αστέρη σε τρυφερό τετ α τετ και δεν του αρέσει καθόλου…

Επέστρεψε για εκδίκηση αλλά δεν βρίσκει πρόσφορα έδαφος στην οικογένειά του.

Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη στην Άνω ποριά στον «Σασμό», μετά και τη δολοφονία του δεύτερου ανιψιού του από Σταματάκη αναζωπυρώνει την βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Ο ξάδερφος του Μάρκου Βρουλάκη, με τον οποίο ήταν πάρα πολύ δεμένοι και είχε δώσει εντολή θανάτου για τον Σταματάκη μέσα στη φυλακή, είναι ένας άνθρωπος τραχύς, προσκολλημένος σε παλιές αντιλήψεις της περιοχής του και από την αρχή θα έρθει αντιμέτωπος με την Μαρίνα για την απόφασή της να προχωρήσει στη ζωή της και να κάνει σχέση με τον Αντώνη.

Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι η μόνη διαφωνία με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, εντελώς τυχαία, η Αργυρώ πέφτει πάνω στον Αστέρη και έτσι μαθαίνει ότι ο άλλοτε αγαπημένος της δεν μένει πια με την καπετάνισσα, αφού δεν μπορεί να συγχωρέσει τα ψέματά της. Το πρώην ζευγάρι μοιράζεται μια τρυφερή στιγμή, δίχως όμως να γνωρίζουν ότι τους παρακολουθεί ο Παύλος, ο οποίος φυσικά δεν χαίρεται καθόλου με αυτό που βλέπει.

Στο μεταξύ, ο Σταύρος φτάνει στα όριά του και αποφασίζει πως ήρθε η στιγμή να επιστρέψει στα Γιάννενα. Η Αργυρώ προσπαθεί να τον κρατήσει στην Κρήτη και να σώσει τον γάμο της. Ξέρει πως, αν φύγει, η ίδια θα λυγίσει πιο εύκολα και θα πέσει στην αγκαλιά του Αστέρη.Και αυτό δεν το θέλει, γιατί θεωρεί ότι οι δυο τους δεν έχουν μέλλον.

Στο μνημόσυνο του Αγγέλου ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει κατ’ ιδίαν στον πρώην της γυναίκας του. Η Στέλλα με τον Αστέρη ετοιμάζονται για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω. Στο ίδιο εστιατόριο όμως βρίσκονται η Αργυρώ με τον Σταύρο. Η απρόσμενη συνάντηση των τεσσάρων βάζει φωτιά στα σχέδια όλων, αφού καταλαβαίνουν ξεκάθαρα ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο. Η ένταση ανάμεσα στα δύο «ζευγάρια» απειλεί να οδηγήσει σε επεισόδιο… Η Στέλλα βλέπει τις ματιές του Αστέρη στην Αργυρώ και ζηλεύει, γιατί ξέρει πως εκείνη δεν την έχει κοιτάξει ποτέ με τον ίδιο τρόπο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ