Η θεία της 12χρονης που αποκάλυψε την κακοποίηση κάνει έκκληση και συγκλονίζει

Η θεία της 12χρονης που αποκάλυψε την κακοποίηση κάνει έκκληση και συγκλονίζει

«Παρά τα όσα φρικτά έχουν συμβεί αυτά τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια και να έχουν το δικαίωμα στη ζωή όπως κάθε άλλο παιδί».

Εν μέσω σοκαριστικών αποκαλύψεων για τα όσα βίωσε η 12χρονη από τον 53χρονο και τους πελάτες του, ενώ κρατείται και η μητέρα της, καθώς φέρεται να γνώριζε την κακοποίηση της κόρης της, το πρόσωπο που έδωσε την απαραίτητη προσοχή και ανακάλυψε τι συνέβαινε στο παιδί κάνει έκκληση στα MME.

Η θεία της 12χρονης μίλησε στο Πρωινό μας και τον Άγγελο Βουράκη λέγοντας:

 «Είμαι σοκαρισμένη από όσα ανακάλυψα και από την εξέλιξη την οποία έχει πάρει υπόθεση. Μοναδικό μου μέλημα είναι να προστατέψω την 12χρονη ανιψιά μου Και τα υπόλοιπα επτά αδέλφια της.

Παρά τα όσα φρικτά έχουν συμβεί αυτά τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια και να έχουν το δικαίωμα στη ζωή όπως κάθε άλλο παιδί. Επειδή τις τελευταίες ημέρες αναπαράγονται από τα μέσα ενημέρωσης ανακρίβειες αναφορικά με την οικογένειά μας, παρουσιάζονται φωτογραφίες των παιδιών με καλυμμένα τα πρόσωπά και όλα αυτά το μόνο που πετυχαίνουν είναι να επιβαρύνουν τον ψυχισμό και να υπονομεύουν την μετέπειτα ζωή των οκτώ αυτών παιδιών.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι λατρεύουν και φροντίζουν τα παιδιά και παλεύουν ακόμα και από το υστέρημά τους για την ανατροφή τους. Καλώ όλα τα μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους όπως σταματήσουν άμεσα την αναπαραγωγή φωτογραφιών της οικογένειας αλλά και την αναπαραγωγή πληροφοριών αναφορικά Με την οικογένεια και τα οκτώ παιδιά της.

Με εκτίμηση και σεβασμό στη δουλειά όλων σας η θεία των παιδιών».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ