«Μαύρο Ρόδο» Spoiler: Η κόρη της Πολυξένης, Όλγα είναι εξώγαμο του Θέμη!

«Μαύρο Ρόδο» Spoiler: Η κόρη της Πολυξένης, Όλγα είναι εξώγαμο του Θέμη!

Η Πολυξένη έχει αμαρτωλό παρελθόν και βγαίνει σιγά σιγά στην επιφάνεια.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Μάυρο Ρόδο» του Mega που έκανε  πρεμιέρα πριν λίγες μέρες, ωστόσο, κέρδισε κατευθείαν το ενδιαφέρον του κοινού.

Σύμφωνα με το περιοδικό «TV24» και το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου η αποκάλυψη στην Πολυξένη της ταυτότητας του πλούσιου γόνου που θέλει η κόρη της θα την σοκάρει και θα βγάλει στο φως το αμαρτωλό παρελθόν της.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε στα πρώτα επεισόδια, η Όλγα πάει στο χωριό Γερακιανή απ’ όπου κατάγεται, μαζί με την παρέα της για να περάσουν ένα τριήμερο μακριά από την πόλη. Συνδυαστικά είναι και τα γενέθλια της κολλητής της Αλεξίας και έτσι αποφάσισαν όλοι μαζί να τα περάσουν κάπως διαφορετικά. Ωστόσο η έννοια η μεγάλη της Όλγας είναι να βρεθεί μόνη της με τον Πέτρο, με τον οποίο είναι ερωτευμένη και θέλει να γίνουν ζευγάρι.

Όταν φτάνουν λοιπόν στο χωριό Γερακιανή, η Όλγα προσπαθεί να κερδίσει τον νεαρό πλούσιο γόνο, ενώ έχοντας μιλήσει σχετικά γι’ αυτόν στη μητέρα της, η Πολυξένη της και δείχνει θετική.

Ωστόσο, στα γενέθλια της Αλεξίας αποκαλύπτεται στην Πολυξένη το ποιανού γιος είναι ο Πέτρος και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Χλομιάζει και δεν αισθάνεται καλά. Φεύγει σαν κυνηγημένη για το σπίτι με την πρόφαση πως έχει μια δουλειά και αργότερα προσπαθεί να αποτρέψει την κόρη της από το να διεκδικήσει τον νέο.

Η Πολυξένη δεν μπορεί με τίποτα να ηρεμήσει και η σκηνή κάνει flashback, τότε που η ίδια εργαζόταν στο μαγαζί του Θέμη. Οι δυο τους είχαν αναπτύξει ερωτική σχέση, μόνο που ο έρωτας ήταν μονόπλευρος από εκείνη. Εκείνος δεν είχε σκοπό να χαλάσει τον γάμο του για κανέναν λόγο, ακόμα κι αν προέκυπτε κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Έτσι και έγινε.

Η Πολυξένη μαθαίνει πως είναι έγκυος και προκειμένου να μην την πιέσει να κάνει έκτρωση, μάζεψε τα πράγματά της και εξαφανίστηκε από τη ζωή του για πάντα. Άλλαξε πόλη, άλλαξε δουλειά και έκρυψε απ’ όλους το αμαρτωλό παρελθόν της. Έγινε φίλη με την Ισμήνη, τη μητέρα της Ελισάβετ, η οποία και τη βοήθησε στο μεγάλωμα της Όλγας της. Μέχρι που η Ισμήνη ανακάλυψε πως η Πολυξένη ήταν «φίδι» που παρέσυρε ερωτικά τον άντρα της, τον Λευτέρη, και που στο τέλος πάνω σ’ έναν καβγά τους η Ισμήνη χτύπησε θανάσιμα το κεφάλι της.

Κάποια στιγμή όμως το μυστικό για την Όλγα και το ποιος είναι ο πατέρας της θα μαθευτεί και τότε όλα για όλους θα αλλάξουν…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ