Συγκλονιστική εξέλιξη με τον παπά Μιχάλη στο Σασμό: Η αλήθεια που μαθαίνει από εξομολόγηση τον οδηγεί να κλειστεί σε μοναστήρι!

Συγκλονιστική εξέλιξη με τον παπά Μιχάλη στο Σασμό: Η αλήθεια που μαθαίνει από εξομολόγηση τον οδηγεί να κλειστεί σε μοναστήρι!

Δεν την αντέχει και αρρωσταίνει.

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις από εδώ και πέρα στο «Σασμό», καθώς αλήθειες βγαίνουν στο φως και προκαλούν αναταραχές.

Σύμφωνα με το περιοδικό περιοδικό MYtv, ο παπά Μιχάλης κάνει μία εξομολόγηση και αυτό που ακούει τον βαραίνει τόσο που αρρωσταίνει και παίρνει τη μεγάλη απόφαση να πάει να κλειστεί σε μοναστήρι.

Όλα ξεκινούν από την δολοφονία του Άγγελου που έχει φορτίσει συναισθηματικά τον Μανώλη, ο οποίος κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Μία από αυτές είναι να πάει στον παπά Μιχάλη για εξομολόγηση και εκεί του αποκαλύπτει ότι είδε με τα ίδια του τα μάτια  τον Μαθιό να σκοτώνει τον Στεφανή και ότι του το παραδέχτηκε και ο ίδιος λίγο πριν τη δολοφονία του Άγγελου.

Ο παπά Μιχάλης, δεν αντέχει το βάρος των αποκαλύψεων. Μάλιστα, ενώ βρίσκονται σε μια εκδρομή που έχει κανονίσει η σύζυγός του, Κατερίνα προκειμένου να τον βοηθήσει, καθώς φαίνεται ότι έχει πέσει σε βαριά στενοχώρια, ο παπάς καταρρέει σκορπώντας την ανησυχία σε όλο το χωρίο.

Ο ίδιος αρνείται να πάει στο γιατρό και η σύζυγός το καλεί κάποιον στο σπίτι, ο οποίος της ανακοινώνει ότι είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα. Την ίδια στιγμή, ο παπά Μιχάλης κάνει κάποια τηλέφωνα και αποφασίζει να κλειστεί για πάντα σε μοναστήρι, αφήνοντας πίσω του την Άνω Ποριά…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ