O Παναγιώτης Ραφαήλ τα κατάφερε: Κάνει τα πρώτα του βήματα- «Θα τα κάνω όλα λίμπα»

O Παναγιώτης Ραφαήλ τα κατάφερε: Κάνει τα πρώτα του βήματα- «Θα τα κάνω όλα λίμπα»

Το ευχαριστώ των γονιών του σε όλο τον κόσμο.

Η ιστορία του Παναγιώτη- Ραφαήλ, του μικρού που, μετά από πανελλήνια κινητοποίηση συγκεντρώθηκαν περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ υπερκαλύπτοντας το ποσό που χρειαζόταν, για να υποβληθεί στη Βοστώνη σε γονιδιακή θεραπεία, προκειμένου να αντιμετωπίσει  την νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1, δείχνει ότι τέτοιοι αγώνες αξίζει να δίνονται.

Λίγα μόλις χρόνια μετά,  στέκεται πλέον στα ποδαράκια του, ενώ η οικογένειά του ανέβασε βίντεο στο Facebook που φαίνεται ο μικρός χαρούμενος να κάνει τα πρώτα βήματά του.

 «Τα πρώτα βήματα του μικρού μας!!!

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!! Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ