Απίστευτη επίθεση του Μουτσινά στην Καινούργιου: «Η μονόωμη με το μωβ…Είναι τόσο παλιά τηλεόραση, που είναι πια εμετός»

Απίστευτη επίθεση του Μουτσινά στην Καινούργιου: «Η μονόωμη με το μωβ…Είναι τόσο παλιά τηλεόραση, που είναι πια εμετός»

Σε πόλεμο οι δύο πρώην συνεργάτες.

Σε μία κίνηση που εξέπληξε πολλούς προέβη ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος επιτέθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή του, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς, όπως «μονόωμη».

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς έδειξε ένα θέμα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου ο ρεπόρτερ της  βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US και έκανε ερωτήσεις στην Άννα-Μαρία Ψυχαράκη για την διαγωνιζόμενη Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, γνωστή και ως Ντίντη. Μετά, έκανε ερωτήσεις στην δεύτερη ζητώντας της να σχολιάσει τα όσα είπε η πρώτη.

Αφού προβλήθηκε το βίντεο έκανε το αιχμηρό σχόλιό του, χωρίς, ωστόσο, να αναφέρει το όνομα της Κατερίνας καινούργιου,  λέγοντας:

«Αυτό που η ίδια εκπομπή ρωτάει τη μία για να πάρει απάντηση και μετά από τρία λεπτά γυρνάει και λέει στην άλλη ‘αυτή είπε αυτό για εσάς’, συγγνώμη αλλά είναι τόσο παλιά τηλεόραση, που είναι πια εμετός. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι καημένοι που τσιμπάνε. Τσίμπησε η κοπέλα, ναι, απάντησε. Το πήρε η… μονόωμη με το μωβ, θα έκανε το θέμα, έκανε κι ένα στόρι τη Μουτίδου, έφυγε η εβδομάδα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ