Δραματική εξέλιξη στο «Μαύρο Ρόδο»: Νεκρή βασική πρωταγωνίστρια

Δραματική εξέλιξη στο «Μαύρο Ρόδο»: Νεκρή βασική πρωταγωνίστρια

Ποιος την σκοτώνει.

Η σειρά «Μαύρο Ρόδο» στο Mega, παρότι ξεκίνησε αργότερα από όλες τις άλλες και έχουν προβληθεί περίπου 12 επεισόδια, έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό τόσο για το σενάριο, όσο και για τις ερμηνείες των ηθοποιών που συμμετέχουν.

Στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις στην σειρά θα είναι δραματικές, καθώς σύμφωνα με το περιοδικό «TV24» και την Γιάννα Παπανικολάου, μία τραγωδία περιμένει την οικογένεια Καστρινού.

Η Αλεξία θα πέσει νεκρή στο έδαφος κι όλα θα αλλάξουν. Όλα ξεκινούν από τον Βίκο και την Αγγελική. Οι δυο τους ζουν τον παράφορο έρωτά τους, αγνοώντας τις συνέπειες. Ο Θέμης παρακολουθεί την γυναίκα του κι ετοιμάζεται για το επόμενο χτύπημα.

Ωστόσο, ο Βίκος βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά. Στόχος του είναι να σκοτώσει τον Θέμη, όχι μόνο για να μπορέσει να έχει για πάντα την Αγγελική στο πλευρό του, αλλά και για να του πάρει τις επιχειρήσεις. Οι δυο τους κάποτε ήταν συνάδελφοι και φίλοι και τώρα θανάσιμοι εχθροί.

Ο Βίκος στήνει ενέδρα θανάτου στον Θέμη, με στόχο να τον εξοντώσει αλλά στην παγίδα του Βίκου, πέφτει η Αλεξία.

Η νεαρή κοπέλα τυχαίνει να περνά από το σημείο αυτό, χωρίς να γνωρίζει τι την περιμένει. Έτσι, αντί για τον Θέμη, πέφτει η Αλεξία νεκρή.

Η Αγγελική θα φρικάρει και θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια της. Θα κατηγορήσει για όλα τον Θέμη, ο οποίος θα θολώσει, μετά από αυτό το φρικτό περιστατικό. Κανείς δε θα μπορέσει να αντέξει το γεγονός αυτό..

ΚΛΕΙΣΙΜΟ