Εξαφάνιση 58χρονου στην Πάργα: «Για όλα φταίω εγώ» λέει ο αδερφός του

Εξαφάνιση 58χρονου στην Πάργα: «Για όλα φταίω εγώ» λέει ο αδερφός του

«Μου έλεγαν ότι τον σκότωσα εγώ. Το ίδιο πράγμα είναι. Αν έχει κάνει κάτι κακό, θα είναι σαν να τον σκότωσα εγώ με τα λόγια που του είπα».

Βαθιά μετανιωμένος για τον τρόπο που μίλησε στον αδελφό του, Χαράλαμπο Κόντο, σπρώχνοντάς τον στη φυγή, ο Αλέξανδρος Κόντος απευθύνθηκε στο «Τούνελ», σε μία προσπάθεια να πάρει τις απαντήσεις που ζητά.

Περιγράφει τον 58χρονο Χαράλαμπο, με τον οποίο έμεναν μαζί στο Μόρφι Θεσπρωτίας, ως έναν κοινωνικό άνθρωπο, που δεν είχε διαφορές με κανέναν.

«Ο αδελφός μου δεν εργαζόταν τα τελευταία χρόνια. Όταν χάσαμε τη μάνα μας, τον έπιασε μία στενοχώρια. Κλείστηκε στον εαυτό του και τον πήρε από κάτω. Προσπαθούσε να με βοηθήσει, αλλά εγώ δεν του φέρθηκα καλά, ήμουν κάπως απότομος μαζί του.

Έφυγε από μένα κι ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό. Δεν έχει φύγει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Εγώ φοβάμαι για το χειρότερο.

Τον Ιούλιο που χάθηκε, δεν πήρε ούτε το κινητό, ούτε την ταυτότητά του μαζί. Τον ψάχναμε μέχρι το πρωί και αμέσως μετά ήρθε και η Ασφάλεια και τον έψαχναν παντού. Δεν βρέθηκε τίποτα, λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Μία βδομάδα διήρκησαν οι έρευνες με drone και σκυλιά.

Μου έλεγαν ότι τον σκότωσα εγώ. Το ίδιο πράγμα είναι. Αν έχει κάνει κάτι κακό, θα είναι σαν να τον σκότωσα εγώ με τα λόγια που του είπα. Ήταν βαριά, τον έβρισα χυδαία. Ξέσπαγα σε αυτόν.

Ελπίζω να βρεθεί ένας και να μας πει που βρίσκεται, για να ηρεμήσω κι εγώ, γιατί με έχει πάρει η κατηφόρα», είπε στο «Τούνελ» συναισθηματικά φορτισμένος.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ