Black Days: Πότε πέφτει φέτος, ποια είναι τα προϊόντα με τη μεγαλύτερη ζήτηση και τι να προσέξετε

Black Days: Πότε πέφτει φέτος, ποια είναι τα προϊόντα με τη μεγαλύτερη ζήτηση και τι να προσέξετε

Τι να προσέξετε.

Black Friday ή αλλιώς η μέρα των μεγάλων εκπτώσεων  που καθιερώθηκε στην Αμερική και τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα.

Άλλωστε, πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν αυτή τη μέρα για να κάνουν τις αγορές τους, ιδιαίτερα σε υψηλού κόστους προϊόντα.

Ωστόσο, κρύβει και παγίδες που πρέπει να προσέξουμε, καθώς σε κάθε περίοδο εκπτώσεων είναι μία ευκαιρία για τους εμπόρους να «σπρώξουν» τα παλαιότερα και εκτός κυκλοφορίας αντικείμενα ώστε να πουλήσουν τα αποθέματά τους.

Φέτος, η Black Friday «πέφτει» στις 25 Νοεμβρίου.

Τι να προσέξετε:

– Να κάνετε έρευνα αγοράς και να ελέγχετε όχι μόνο την τιμή (αρχική και νέα) αλλά και την ποιότητα των προϊόντων. Επίσης, να αναζητάτε στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξετε, βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είστε βέβαιοι ότι η τιμή που έχετε εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.

– Να οριοθετήσετε τις ανάγκες σας και να προγραμματίσετε με λίστα τις αγορές που πρόκειται να κάνετε, οι οποίες θα συμβαδίζουν με τον προσωπικό ή οικογενειακό σας προϋπολογισμό, αποφεύγοντας αλόγιστες δαπάνες.

– Να ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής σας όταν αγοράζετε προϊόντα με δόσεις. Ιδίως για αγορές με πιστωτική κάρτα, να είστε πάντα ενημερωμένοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς.

– Τα προϊόντα πρέπει να φέρουν την αρχική τιμή και την τιμή προσφοράς (όχι το ποσοστό έκπτωσης). Προσοχή! Στις προσφορές συχνά αναγράφεται ότι δεν γίνονται αλλαγές, γι’ αυτό εάν μετανιώσετε, δεν έχετε τη δυνατότητα αλλαγής.

– Να ζητάτε πάντα την απόδειξη για τα προϊόντα που έχετε αγοράσει. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και θελήσουν να το επιστρέψουν ή να το αλλάξουν, η επίδειξη της απόδειξης είναι απαραίτητη.Οι Top 10 Κατηγορίες που επισκέπτονται οι χρήστες είναι οι εξής:

  1. Κινητά Τηλέφωνα
  2. Sneakers
  3. Τηλεοράσεις
  4. Ανδρικά Μπουφάν
  5. Laptop
  6. Smartwatches
  7. Αθλητικά Παπούτσια
  8. Bluetooth
  9. Ανδρικά Φούτερ
    10. Θήκες Κινητών
ΚΛΕΙΣΙΜΟ