Πάνος Καμμένος: «Δυστυχώς το πόδι είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Έμπλεξα»

Πάνος Καμμένος: «Δυστυχώς το πόδι είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Έμπλεξα»

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πάνος Καμμένος τις τελευταίες ώρες μετά το ατύχημα που είχε με την μηχανή του. Ο ίδιος με μια ανάρτησή του ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες.

«Ευχαριστώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ασκληπειού Βούλας και του Γ.Ν.Α όπως και το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση στο ατύχημα που είχα χτες βράδυ. Δυστυχώς το πόδι είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Έμπλεξα», έγραψε συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός.

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε περισσότερες λεπτομερείς για το ατύχημα και την κατάσταση του πολιτικού μέσα από την  εκπομπή «Πρωινό» λέγοντας: «Χθες το βράδυ είχε ένα ατύχημα ο Πάνος Καμμένος, μίλησα μαζί του το πρωί. Του έπεσε η μηχανή πάνω στο πόδι. Την είχε παρκάρει σε μια ανηφόρα. Γλίστρησε η μηχανή και του συνέθλιψε το πόδι.

Έπαθε πολύ βαριά ζημιά, πήγε σε τρία νοσοκομεία. Τώρα είναι στο ΓΝΑ. Δεν έχει γίνει χειρουργείο, πονάει φρικτά. Με δυσκολία του έβγαινε η φωνή. Το πόδι είναι με νάρθηκα. Θα περιμένουν 10-15 μέρες για να κάνουν επέμβαση. Έτσι του είπαν οι γιατροί. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης. Του ευχόμαστε περαστικά».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ