Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ο χωρισμός είναι σαν πένθος»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ο χωρισμός είναι σαν πένθος»

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά από δέκα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών αποφάσισε με τον σύζυγό της να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στη Φαίη Σκορδά.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά λέγοντας: «Με σκέψη και συνείδηση έγινα μαμά. Πάντα είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Είμαι πάρα πολύ ενοχική, κι αυτό πολλές φορές με φρενάρει από το να είμαι ο εαυτός μου. Τα καλύτερα έρχονται. Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν 10 χρόνια μαζί, ήταν μια πολύ σημαντική σχέση και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει.

Τη ζούμε τη μεταβατική φάση και όλα καλά. Εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος και πηγαίνουμε προς το φως. Είναι μια χαρά, φωτεινά. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ο χωρισμός σαν πένθος. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα. Ήταν σχέση ζωής. Δεν θα μπορούσε να είναι ο χωρισμός εύκολος σε καμία περίπτωση.

Είναι πράγματα που έπρεπε να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει κάτι πολύ. Δεν είναι κάτι που με απασχόλησε σε αυτό το επίπεδο πολύ, θέλω απλά τα παιδιά μου να είναι σε ισορροπία, κι αυτό είναι που φροντίζουμε να κάνουμε».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ