Χαλάει από το βράδυ ο καιρός, φτιάχνει Δευτέρα και Τρίτη, νέο κύμα κακοκαιρίας από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας

Χαλάει από το βράδυ ο καιρός, φτιάχνει Δευτέρα και Τρίτη, νέο κύμα κακοκαιρίας από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας

Σκαμπανεβάσματα θα έχει ο καιρός τις επόμενες ημέρες.

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας θα δώσει στα κεντρικά και βόρεια της Ελλάδας το ψυχρό μέτωπο που έρχεται από την κεντρική Ευρώπη. Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη και την πρόγνωσή του στο OPEN, τα πρώτα χιόνια θα πέσουν στη βορειοδυτική Ελλάδα, σε ορεινές περιοχές. Την Κυριακή στη βόρεια Ελλάδα το κρύο θα είναι τσουχτερό.

Η μεταβολή του καιρού θα ξεκινήσει από σήμερα το βράδυ πρώτα στη βόρεια Ελλάδα και μετά τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην κεντρική χώρα. Οι βοριάδες στα 5-6 μποφόρ και ο υδράργυρος στις περισσότερες περιοχές στους 20-23 βαθμούς.

Στην Αττική καλές καιρικές συνθήκες, με κύριο χαρακτηριστικό τον ήλιο. Το απόγευμα συννεφιές στα βόρεια και η θερμοκρασία στους 22 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη ήπιος καιρός, αυξημένη υγρασία το πρωί και από το βράδυ βροχές, που πρόσκαιρα θα είναι έντονες. Ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 18-19 βαθμούς.

Το ψυχρό μέτωπο θα έχει κύρια χαρακτηριστικά τους βοριάδες, την πτώση της θερμοκρασίας τις βροχές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα. Δευτέρα και Τρίτη ο καιρός βελτιώνεται πρόσκαιρα και από τα μέσα της εβδομάδας έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ