«Σασμός» spoiler: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν σε γκρεμό με το αυτοκίνητο

«Σασμός» spoiler: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν σε γκρεμό με το αυτοκίνητο

Ο Ευθύμης είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί για το θάνατο της γυναίκας του με οποιοδήποτε κόστος.

Τελειωμό δεν έχουν τα παθήματα της Μαρίνας στη σειρά «Σασμός». Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αλήθεια που μαθαίνει από τη γιαγιά Ειρήνη για το γάμο της αλλά και για το θάνατο του πατέρα της, η Μαρίνα είναι πολύ στεναχωρημένη και θυμωμένη, καθώς συνειδητοποιεί ότι αποφάσισαν άλλοι για τη ζωή της.

Η ίδια  έχει για στήριγμά της τον Αντώνη, που της δίνει χώρο και την αφήνει να αποφασίζει αυτή για τον εαυτό της. Παράλληλα, ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει τις βρομοδουλειές του Ευθύμη και να τον βάλει φυλακή, αφού στην πραγματικότητα φοβάται για τη ζωή του, μετά τις απειλές που του εξαπέλυσε ο Φαρμάκης για τον θάνατο της συζύγου του.

Παρότι, ο Λευτέρης καθυστερεί αν εκτελέσει την εντολή θανάτου που του έχει δώσει για τον Αντώνη ο Ευθύμης, αυτή θα εκτελεστεί  από τον Πάνο, το δεξί του χέρι. Κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου του Αντώνη Φραγκιαδάκη, ώστε η εξόντωσή του να φανεί ως τροχαίο δυστύχημα.

Ο Αντώνης και η Μαρίνα ξεκινούν για μια μικρή εκδρομή με το αμάξι οι δυο τους. Όλα αλλάζουν ωστόσο όταν ο Αντώνης συνειδητοποιεί πως τα φρένα του αυτοκινήτου του δεν λειτουργούν. Ο Αντώνης έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και για να αποφύγει τα χειρότερα, στρίβει το τιμόνι και πέφτει στον γκρεμό, ωστόσο, καταφέρνουν να βγουν ζωντανοί από το τρομακτικό ατύχημα, ενώ η Μαρίνα βρίσκεται σε σοκ…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ