«Σασμός»: Του σώζει τη ζωή σε άγρια συμπλοκή και φέρνει τη μεγάλη ανατροπή στη σειρά…

«Σασμός»: Του σώζει τη ζωή σε άγρια συμπλοκή και φέρνει τη μεγάλη ανατροπή στη σειρά…

Μία εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα.

Μεγάλη ανατροπή έρχεται στη σειρά «Σασμός» του Alpha, που θα αλλάξει τις ισορροπίες. Σύμφωνα με το περιοδικό «My Tv» και την Σοφία Τσίρκα,η Αργυρώ αποφασίζει να μην πουλήσει στους Σταματάκηδες τα χωράφια που κληρονόμησε από τον αδερφό της,  καθώς δεν θέλει να προδώσει την τελευταία επιθυμία του Άγγελου να περάσουν σε εκείνη.

Αυτό πυροδοτεί την αντίδραση της Καλλιόπης που εκτοξεύει απειλές, ενώ την ίδια ώρα ο Αντώνης είναι σε εγρήγορση επειδή φοβάται πως κάποιος θα θελήσει να εκδικηθεί τους Βρουλάκηδες. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος στηρίζει την άποψη της Καλλιόπης.

Ένα τυχαίο γεγονός θα αναζωπυρώσει την κόντρα. Το σπίτι της Καλλιόπης τυλίγεται στις φλόγες κι ο Παύλος είναι μάρτυρας της καταστροφής. Ο ίδιος στην προσπάθειά του να σώσει όποιον βρίσκεται μέσα τραυματίζεται. Ωστόσο τα βλέμματα στρέφονται επάνω του καθώς θεωρείται ως ύποπτος για την πρόκληση της πυρκαγιάς. Μόλις η οικογένεια των Σταματάκηδων ενημερώνεται για το γεγονός, τα ξαδέλφια Σταματάκηδες, Νικολής και Δημητρός, παίρνουν την απόφαση να εκδικηθούν τους Βρουλάκηδες. Ο Νικηφόρος μαθαίνοντας τα σχέδιά τους μαρτυρά τα πάντα στον Μαθιό και στον Αστέρη, που θα κατευθυνθούν στα χωράφια για να προλάβουν το κακό.

Ο Αστέρης ακούει έναν πυροβολισμό και βλέπει τον Δημητρό αν σημαδεύει τον Παύλο με όπλο. Ο Αστέρης ορμά στον ξάδερφό του και παλεύον μπροστά στα μάτια του Παύλου, ο οποίος συνειδητοποιεί σαστισμένος πως ο Αστέρης του σώζει τη ζωή. Την ίδια στιγμή ο Μαθιός πιάνεται στα χέρια με τον Νικολή. Τελικά ο Νικηφόρος κι ο Αντώνης εμφανίζονται στα χωράφια και συλλαμβάνουν τα δύο ξαδέρφια, με τον Παύλο να νιώθει ευγνώμων απέναντι στον Αστέρη.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ