Δραματική ανατροπή στο «Μαύρο Ρόδο»: Η Ελισάβετ σώζει τον Πέτρο από βέβαιο θάνατο αλλά η θανατηφόρα σφαίρα βρίσκει την Αγγελική…

Δραματική ανατροπή στο «Μαύρο Ρόδο»: Η Ελισάβετ σώζει τον Πέτρο από βέβαιο θάνατο αλλά η θανατηφόρα σφαίρα βρίσκει την Αγγελική…

Που βρισκόταν πιο πίσω του…

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega «Μαύρο Ρόδο», καθώς ένας θάνατος θα σημαδέψει τις ζωές όλων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MYTV, ο Βίκος δίνει στα τσιράκια του εντολή θανάτου του Πέτρου προκειμένου να χτυπήσει τον Καστρινό. Όλα οργανώνονται προσεκτικά και η εντολή του Βίκου μπαίνει σε εφαρμογή.

Ο άντρας που λειτουργεί υπό εντολές του Βίκου βρίσκει τον Πέτρο, τον σημαδεύει και πυροβολεί. Ωστόσο, η Ελισάβετ η οποία βρίσκεται μαζί με το νεαρό, αντιλαμβάνεται γρήγορα τι συμβαίνει και δρα άμεσα. Τρέχει και σπρώχνει τον νεαρό σώζοντας τον από βέβαιο θάνατο.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως για την Αγγελική, η οποία βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον γιο της και την Ελισάβετ παρακολουθεί παγωμένη όσα διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια της.Μέχρι που πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Η σφαίρα που προοριζόταν για τον Πέτρο έχει πετύχει τη μητέρα του. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ τρέχουν σαστισμένοι στο πλευρό της και προσπαθούν με δάκρυα στα μάτια να την κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα καταφέρουν.

Η Αγγελική είναι νεκρή. Ο άντρας που τράβηξε την σκανδάλη τηλεφωνεί στον Βίκο ενημερώνοντας τον για την εντελώς απρόσμενη τροπή που πήρε το σχέδιο του.

Όταν εκείνος συνειδητοποιεί πως εξαιτίας του σκοτώθηκε η γυναίκα που αγάπησε όσο κανέναν άλλον, σοκάρεται. Είναι απαρηγόρητος με την τροπή που πήρε το αδίστακτο σχέδιο του, ενώ την ίδια στιγμή ενημερώνεται και ο Θέμης, ο οποίος καταρρέει.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ