«Σασμός»: Αργυρώ και Αστέρης έρχονται ξανά κοντά, μαθαίνει για τη σχέση τους ο Παυλής και ανοίγει ξανά η βεντέτα…

«Σασμός»: Αργυρώ και Αστέρης έρχονται ξανά κοντά, μαθαίνει για τη σχέση τους ο Παυλής και ανοίγει ξανά η βεντέτα…

Μια νέα βεντέτα φαίνεται να ανοίγει…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΜΥTV, στα αμέσως επόμενα επεισόδια του «Σασμού» η Βασιλική αποκαλύπτει στην Αργυρώ ότι ο Αστέρης ήταν ο δότης όταν έκανε την καθοριστική για τη ζωή της μεταμόσχευση νεφρού.

Έπειτα από όλο αυτό όλα θα αλλάξουν στη ζωή της Αργυρώς. Η ίδια αρχικά είναι κλονισμένη και έκπληκτη και τα βάζει με όλους όσους γνώριζαν αυτό το μυστικό. Στην πορεία, όμως, μαλακώνει και αρχίζει να βλέπει με άλλο μάτι ξανά τον Αστέρη και η ανάγκη της να βρίσκεται κοντά στον Αστέρη όλο και μεγαλώνει.

Οι κρυφές τους συναντήσεις αρχίζουν να πυκνώνουν και το πάθος που υπάρχει ανάμεσα τους αναζωπυρώνεται. Η Αργυρώ ρίχνει τις άμυνες της και κάνει έρωτα με τον Αστέρη και οι δύο αφήνουν πίσω την έχθρα, τον πόλεμο και την βεντέτα.

Παράλληλα, προβληματίζεται για το αν πρέπει αν του αποκαλύψει και το μεγάλο μυστικό του μικρού Πετρή αλλά δεν το κάνει ακόμη.

Ωστόσο, ο Παύλος ανακαλύπτει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση και πως ο έρωτας τους κρατάει καιρό και φυσικά όταν η Αργυρώ η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνουν πως ο Παύλος ξέρει, τρέμουν για το πως θα αντιδράσει. Είναι σίγουρες πως θα δεν θα το δεχτεί και μία νέα βεντέτα είναι προ των πυλών…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ