«Γη της Ελιάς»: Η ζωή της Μυρτάλης σε κίνδυνο- Ποιος σχεδιάζει τη δολοφονία της;

«Γη της Ελιάς»: Η ζωή της Μυρτάλης σε κίνδυνο- Ποιος σχεδιάζει τη δολοφονία της;

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις.

Μπορεί να μην προβάλλονται νέα επεισόδια της σειράς η «Γη της Ελιάς» λόγω της διακοπής των εορτών, ωστόσο, κυκλοφόρησε ένα spoiler που θα ταράξει τους ήρωές της. Στα επεισόδια του νέου έτους – η προβολής τους έχει οριστεί για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου- οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν στο «MYTV» και το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου, η κατάσταση της υγείας του Αλέξη επιδεινώνεται, καθώς δεν παίρνει τα φάρμακά του όπως θα έπρεπε. Μάλιστα, μέρα με την ημέρα υποτροπιάζει όλο και πιο πολύ.

Ο νεαρός θεωρεί υπαίτια τη Μυρτάλη και τη συμπεριφορά της γι’ αυτή την κατάληξη και προκειμένου να μη φτάσει στο σημείο να τη βλάψει, όπως στο παρελθόν, απομακρύνεται από κοντά της. Γεγονός που παραξενεύει ιδιαίτερα την κοπέλα, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει μαζί του και να μάθει τι πραγματικά έχει συμβεί ανάμεσά τους. Άλλωστε, εξαιτίας του Αλέξη χώρισε από τον Χρήστο και διέλυσε τη φιλία της με τη Μαρίνα. Όμως δεν καταφέρνει να τον προσεγγίσει, αφού εκείνος αρνείται να έρθει σε επαφή μαζί της.

Οι μέρες περνούν και η κατάσταση του Αλέξη, αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει σε ανησυχητικό βαθμό. Συγκεκριμένα, ξεσπάει σε όποιον βρεθεί μπροστά του, ακόμα και στη μητέρα του, τη Μαργαρίτα, με πρόφαση τη σχέση που έχει δημιουργήσει με τον Γεράσιμο. Λίγο καιρό μετά, ο Αλέξης δεν αντέχει άλλο την απουσία της Μυρτάλης από την καθημερινότητά του και αρχίζει να την παρακολουθεί, χωρίς εκείνη να τον αντιληφθεί. Ωστόσο, ο νεαρός εκνευρίζεται και τρελαίνεται με τις κινήσεις της. Έτσι, σχεδιάζει να τη σκοτώσει για να ηρεμήσει μια και καλή απ’ αυτήν και το κακό που του προκαλεί είτε είναι μαζί είτε όχι.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ