Σασμός- Παγιδευμένοι- Μαύρο Ρόδο- Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε πότε επιστρέφουν με νέα επεισόδια!

Σασμός- Παγιδευμένοι- Μαύρο Ρόδο- Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε πότε επιστρέφουν με νέα επεισόδια!

Ο κύβος ερρήφθη.

Μετά από διακοπή περίπου ενός μήνα λόγω εορτών,  τα τηλεοπτικά κανάλια ετοιμάζονται να επαναφέρουν τα κανονικά τους προγράμματα και έτσι επιστρέφουν με νέα επεισόδια οι αγαπημένες σειρές.

Μεγάλος απών ήταν οι «Παγιδευμένοι» στον ΑΝΤ1, της σειράς που έχει τη μεγαλύτερη διακοπή, αφού λόγω Μουντιάλ τελευταία φορά που προβλήθηκε νέο επεισόδια ήταν στις 11 Νοεμβρίου, όταν η Άννα εξομολογήθηκε τον έρωτά της στον Δημήτρη, εκείνος, όμως, της αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του είναι υπεύθυνος που ο δικός της πατέρας μπήκε άδικα στη φυλακή κι ότι και ο ίδιος το έμαθε πρόσφατα.

Ο ΑΝΤ1 έχει ήδη ανακοινώσει ότι ώρα, επιστρέφει στις 16 Ιανουαρίου ενώ παίζει ήδη και το πρώτο τρέιλερ.

Σε αυτό βλέπουμε την Άννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Αποφασίζει να κρατήσει απόσταση από εκείνον, κάτι που αποδεικνύεται επώδυνο και για τους δύο.

Ανάμεσα σε άλλα, θα δούμε και τον θάνατο του Αγγέλου. Μία εξέλιξη που θα φέρει ντόμινο ανατροπών. Η Άννα κρίνεται βασική ύποπτος και κρατείται, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να τη σώσει.

Για τις 16 Ιανουαρίου έχει προγραμματίσει και ο Alpha την επιστροφή και των 3 σίριαλ που καθηλώνουν. Στις 20.00, θα προβληθεί νέο επεισόδια από τη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», ακολουθείς στις 21.00 ο «Σασμός» και αμέσως μετά το τέλος του, «Αυτή η νύχτα μένει».

Την ίδια ημέρα αποφάσισε και το Mega να επαναφέρει στην κανονική ροή στο πρόγραμμά του το «Μαύρο Ρόδο», κάνοντας μια μικρή ανατροπή, αφού κανονικά προβάλλεται και Κυριακή. Ωστόσο, τα νέα επεισόδια θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.Όσον αφορά τη «Γη της Ελιάς» επιστρέφει στις οθόνες μας Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 21.00.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ