Ζητούν την γονική μέριμνα του παιδιού της Καρολάιν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου- Κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα

Ζητούν την γονική μέριμνα του παιδιού της Καρολάιν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου- Κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα

Εκδικάστηκαν και αναμένεται η απόφαση.

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς κατέθεσαν το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπιδων, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Οι γονείς του καταδικασμένου σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, ζητούν να αναλάβουν τη γονική μέριμνα της εγγονής τους Λυδίας και να έχουν περισσότερη επικοινωνία με το παιδί.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η μικρή Λυδία, μαζί με τη γιαγιά της ζει το τελευταίο διάστημα στις Φιλιππίνες, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνους τους γονείς του Αναγνωστόπουλου, οι οποίο βλέπουν πλέον το κοριτσάκι μόνο μέσω Skype.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, «το δικαστήριο καλείται να αποφανθεί αν θα συνεχίσει το παιδί να ζει στο άνετο και ζεστό περιβάλλον της οικογένειας της Κάρολαιν με τα ξαδελφάκια της ή θα επιστρέψει εδώ».

Από την πλευρά του, ο συνήγορος των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είπε πως όλη η προσπάθεια των εντολέων του αφορά το καλό της εγγονής τους. «Το δικαστήριο θα αποφανθεί αν το παιδί πρέπει να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλους τους παππούδες του ή στο άγνωστο περιβάλλον στις Φιλιππίνες. Υπάρχει παράβαση απόφασης. Οι παππούδες το έμαθαν από την τηλεόραση. Παραβιάζεται η απόφαση στο σκέλος της επικοινωνίας. Βασικός σκοπός είναι να επιστρέψει το παιδί στην Ελλάδα», σημείωσε.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφανθεί το Πρωτοδικείο επί των προσφυγών που κατέθεσαν οι οικογένειες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της δολοφονημένης από τον πιλότο, Καρολάιν Κράουτς, με αντικείμενο τον τόπο διαμονής του παιδιού, το οποίο πλέον ζει στις Φιλιππίνες με την οικογένεια της αδελφής της Καρολάιν.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ