Μεγάλο spoiler για το «Μαύρο Ρόδο»: Αυτός είναι ο πραγματικός φονιάς του Διακοσάββα!

Μεγάλο spoiler για το «Μαύρο Ρόδο»: Αυτός είναι ο πραγματικός φονιάς του Διακοσάββα!

Η αποκάλυψη που θα επηρεάσει την εξέλιξη της σχέσης Πέτρου-Ελισάβετ.

Μία μεγάλη αποκάλυψη έρχεται στα αμέσως επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega «Μαύρο Ρόδο» και πιο συγκεκριμένα μαθαίνουμε ποιος είναι ο δολοφόνος του Διακοσάββα.

Μετά τον θάνατο της Αγγελικής και το ανθρωποκυνηγητό του Θέμη για να βρεθεί ο δολοφόνος της γυναίκας του αλλά και να αποδειχθεί ότι ο ηθικός αυτουργός ήταν ο Βίκος, ο Κροάτης- ο εκτελεστής που πλήρωσε ο Βίκος-  αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που διατρέχει και απαγάγει τόσο τον Πέτρο, όσο και την Ελισάβετ, καθώς ξέρει ότι η δόκιμη έχει δει το πρόσωπό του.

Η εξαφάνιση της Ελισάβετ έχει κάνει ράκος, εκτός από τον πατέρας της και τη θεία της και τον Γεράσιμος, ο οποίος μιλάει στην Αυξεντία για τα πραγματικά συναισθήματά του για την ανιψιά της και λίγο αργότερα λυγίζει στην αδερφή του και αποκαλύπτει μια μεγάλη αλήθεια.

Στο μυαλό του επιστρέφει εκείνο το εφιαλτικό βράδυ. Τότε που βρήκε τον Διακοσσάβα χτυπημένο με την πιρούνα να αιμορραγεί. Εκείνος σπάραζε από τον πόνο και ο Γεράσιμος απαιτούσε να μάθει τι έκανε στην Αννούλα. Τον έσπρωξε τον έριξε κάτω και τον πατούσε με το πόδι στο λαιμό λέγοντας του: «Δε θα την ξαναπειράξεις»…

Ο Γεράσιμος κλαίγοντας πέφτει στην αγκαλιά της Γιάννας και της λέει: «Της έσωσα τη ζωή. Κι έδωσα το λόγο μου πως κανένας δεν θα την πειράξει ξανά. Μα δεν τον κράτησα, Γιάννα», της λέει κι εκείνη σκοτεινιάζει και προβληματίζεται με τα λόγια του…

Άλλωστε, όπως έχει προκύψει από άλλα spoiler ο Γεράσιμος θα σταθεί απέναντι στον έρωτα της Ελισάβετ και του Πέτρου και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην είναι μαζί. Αν δεν την έχει αυτός, δεν θα την έχει ούτε ο Πέτρος.

Έτσι, κάποια στιγμή θα εκβιάσει την Ελισάβετ να μην υποκύψει στον έρωτα του Καστρινού.  Η δόκιμη καλόγρια θεωρεί ότι αυτή ήταν που τον σκότωσε όταν τον έσπρωξε στην πιρούνα και ο Γεράσιμος θα της αποκαλύψει ότι γνωρίζει τι έγινε εκείνο το βράδυ στον αχυρώνα, χωρίς, ωστόσο, να της πει ότι αυτός του έδωσε τη χαριστική βολή.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ